• Pentru cine face jocurile Trump? La scurt timp după interviul-maraton dat de Putin lui Tucker Carlson, Trump ii duce ideile mai departe. A recunoscut intr-un miting din weekend că i-a spus conducătorului unui mare stat european că „i-aș încuraja pe ruși să facă ce naiba vor …dacă nu plătești contribuția corectă pentru faptul că ești membru NATO”.
  • 15 spitale din România au rămas nefuncționale după un atac cibernetic. Medicii nu au mai putut să înregistreze pacienții sau serviciile medicale pe care le oferă. 3 din cele 15 spitale sunt din Bucuresti: Institutul Marius Nasta, Institutul Clinic Fundeni și Spitalul de Urgență Bagdasar-Arseni.
  • Ziua îndrăgostiților s-a adaptat la tehnologie. Avem prima pereche cuplată de AI: Nici nu vorbesc aceeași limbă – dar cu Inteligența Artificială…
  • Criză, criză, dar nu pentru toată lumea! Deși creșterea economică a încetinit, iar românii au mai pus frână la credite, băncile o duc tot mai bine. Profitul net al sistemului bancar de la noi din țară a atins un nou record în 2023: aproape 14 miliarde de lei, mai mare cu 35% față de 2022 –  în principal datorită dobânzilor mari.
  • Nu mai deranjezi pe nimeni dacă vorbești la telefon și porți masca asta! Se aude doar la destinație
  • Și îți spun și lista pe care orice muzician vrea să ajungă –  Rock and Roll Hall of Fame. Promoția 2024 include 15 artiști uriași, printre care Sinead O’Connor, Oasis, Cher, Sade, Mariah Carey, Lenny Kravitz și Ozzy Osbourne

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
CORVINUL A CÂȘTIGAT CUPA ROMÂNIEI
E GENUL MEU
XI ȘI PUTIN DUC UN RĂZBOI PT. PACE
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
SINGUR PE LUME