• O clujeancă infectată cu coronavirus şi, ulterior, vindecată îți împărtăşeşte din experienţa prin care a trecut
  • Pentru Ada Harangozo, experienţa Covid-19 a fost ca un curs intensiv de viaţă
  • A avut dureri cumplite de gât, dureri musculare şi şi-a pierdut gustul şi mirosul

O clujeancă vindecată de Covid-19 îţi spune care sunt simptomele bolii la care să fii atent şi cum s-a simţit după ce a aflat că a fost confirmată pozitiv. Femeia lucrează ca director de producţie la o fabrică din Gherla şi crede că a luat virusul de la locul de muncă, deşi era protejată cu mască şi mănuşi şi a respectat toate regulile.

„Sigur că s-au născut şi foarte multe întrebări, evident. Cum mi se poate întâmpla mie una ca asta, de ce mie, mie, care m-am protejat, eu care am respectat toate regulile. Cum este posibil una ca asta, evident. Doar că ne-a demonstrat parşivul Covid-19 că nu alege la întâmplare. Experienţa, cumva, am considerat-o un curs intensiv de viaţă“, spune Ada Harangozo.

Frustrare, vulnerabilitate, panică, dar şi frică a simțit clujeanca după ce au început primele semne ale bolii.

Recomandări

FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CE SEMNIFICĂ VINEREA MARE
CUM TE FEREȘTI DE FAKE NEWS
DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA

Iată ce mai povestește femeia: „Au început cu cele mai cumplite dureri de gât pe care le-am avut în viaţa mea, urmate de dureri musculare la fel de cumplite şi vorbesc din experienţa omului care a avut sute de febre musculare. Ştiam ce înseamnă durerile musculare, dar de data asta a fost ceva extrem. Apoi am constatat că mi-am pierdut gustul, mirosul. Am avut şi episoade de tuse şi febră, nu mare, dar suficient cât să creeze disconfort“.