• Macarena 2.0, imnul feminist care imparte netul în 2.0 – ne apără mai mult sau ne degradează? Nici nu știi la ce reproșuri au ajuns. Afli în seara asta!
  • Tu știi ce mai fac vecinii tăi? trei sferturi dintre români nici nu știu, dar nici nu-i interesează ce vecini au și cu ce se ocupă aceștia. Acestea sunt rezultatele ONG-ului „Între Vecini”, care încearcă nu doar să afle cauzele îndepărtării sociale, dar și să le corecteze.
  • Deficit de 3 la sută? Mai întrebați peste 7 ani! Ăsta a fost răspunsul ministrului Boloș pentru Bloomberg, întrebat când crede că țara noastră va reuși să se încadreze în ținta de deficit trasată de Uniunea Europeană.
    Aici a ajuns Neuralink-ul lui Musk! Omul cu cip în creier poate folosi mouse-ul cu mintea. Computerul îi citește gândurile. În curând un cyborg poate fi vecinul sau colegul tău.
  • … Și biologii pun umărul din plin la omul creat după comandă. Cresc în laborator organe reproducătoare masculine. Perpetuarea speciei va fi curând la un singur… click distanță.
  • Două lozuri – varianta englezească. Râzi mai tare ca în Caragiale când vezi cum se ceartă un cuplu, la partaj, pentru un bilet de un milion de lire.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
CORVINUL A CÂȘTIGAT CUPA ROMÂNIEI
E GENUL MEU
XI ȘI PUTIN DUC UN RĂZBOI PT. PACE
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
SINGUR PE LUME