• BMW prezintă Vision Neue Klasse X, un vehicul electric futurist.
  • Noul model este pregătit să concureze cu EV-uri precum Tesla Model Y.
  • Vehiculul va intra în producția de serie în 2025, extinzând gama electrică a BMW.

Prima privire aruncată asupra BMW Vision Neue Klasse X, arată designul futurist și elegant al gamei de automobile electrice a companiei, care va ajunge pe șosele în 2025, scrie Business Insider.

Anul trecut, BMW a dezvăluit primele imagini ale Vision Neue Klasse – gama sa de vehicule electrice de nouă generație.

Vision Neue Klasse X este un model mai mare, de tip SUV, care va concura cu vehicule electrice precum Tesla Model Y, potrivit Bloomberg. Este o redefinire a mărcii BMW”, a declarat Oliver Zipse, președintele Consiliului de Administrație al BMW.

Recomandări

NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK
27 DE CICLIȘTI ROMÂNI MERG LA CAMPIONAT
BRITANICII CAUTĂ PROFESORI ÎN ROMÂNIA
ACTORUL IAN GELDER A MURIT

Acesta păstrează grila clasică BMW cu rinichi și farurile duble, cu o actualizare mai modernă. Aceste super-creiere sunt sisteme de calculatoare de înaltă performanță, concepute pentru a face ca șofatul să fie mai lin și mai eficient.

Automobilul se încarcă bidirecțional, ceea ce înseamnă că poate accepta energie electrică și o poate stoca pentru a realimenta gospodăria sau rețeaua electrică. Șoferii o pot folosi pentru a încărca o bicicletă electrică sau pentru a alimenta echipamente electrice în timpul campării, a precizat compania într-un comunicat de presă.

Citește și