• Cel mai mare muzeu din lume, Luvru, participă la Noaptea Muzeelor.
  • Te așteaptă mini-tururi ghidate printre colecțiile inestimabile ale muzeului.
  • Atenție, lume multă, nu uita să te înscrii din timp pe situl muzeului.

Luvrul participă mâine la Noaptea Muzeelor și te așteaptă gratuit pentru o seară specială în cel mai mare muzeu din lume. Dar ai grijă, va trebui să te înregistrezi în avans pentru a participa!

Luvrul, noaptea, este și mai impresionant decât iți poți imagina. Înaintea ta se întind kilometri de picturi, sculpturi și obiecte de artă într-o lumină în care nu ești obișnuit să le vezi.

Mona Lisa de Leonardo da Vinci, Nunta de la Cana de Veronese, Victoria din Samotrace, Venus de Milo,  Libertatea conducând poporul de Delacroix, Pluta Medusei de Géricault, fără sa mai vorbim de atmosfera din saloanele Egiptului antic populate cu mumii, nu ai decît să alegi.

Recomandări

NASRALLAH MOARE
NATO FACE ZID ANTI RUSIA ÎN FINLANDA
IDF ATACĂ HEZBOLLAH
PROMISIUNILE KAMALEI
CUM PROMOVĂM TURISMUL
PE UNDE CIRCULI

Fostă reședință medievală și renascentistă a regilor Franței, Luvrul este de mai bine de două secole muzeu și a adunat comori inestimabile.

Dar dacă știi deja pe de rost aceste colecții permanente, apelează la activitățile oferite în această seară festivă în cadrul unei seri de excepție la Muzeul Luvru!

Mini-tururile vă permit să explorați una dintre colecțiile muzeului în 20 de minute în compania unui ghid turistic. De exemplu, te poți întoarce în timp până în secolul al XII-lea pentru a descoperi creația cetății medievale și transformarea acesteia într-un palat.

Poți face o escala în Egiptul antic, de la Ramses al II-lea până la Cleopatra,  sau dacă preferi, mergi în Orient, din Spania până în India prin bogăția și varietatea artelor islamice.

Plimbă-te prin Grande Galerie și ascultă povestirile despre capodoperele maeștrilor italieni, de la Rafael la Leonardo da Vinci, sau marilor pictori francezi de la David la Delacroix. Și acestea sunt doar câteva din mini tururile speciale pregătite pentru Noaptea Muzeelor.

Citește și