• Mii de sibieni și turiști au luat Lumină de la Biserica din Muzeul Astra din Sibiu.
  • Biserica a fost ridicată acum 270 de ani în satul Bezded și adusă în muzeu în anii 90.
  • Preotul Constantin Necula: Blaga și Cioran își găseau aici tihna minții. Pădurea are memoria oamenilor.

Astăzi, când sărbătorim Învierea Domnului, lăsați inimile să se umple de recunoștință și bucurie, împărtășiți lumina interioară cu cei din jur și continuați să fiți sursă de speranță și inspirație. Fie ca bucuria Învierii să ne îndrume către o lume mai luminată și mai plină de iubire.

Hristos a Înviat! Au spus în același timp mii de sibieni și turiști care au ales să meargă să ia lumina sfântă de la bisericuța din lemn din Muzeul Astra, din Sibiu. Au parcurs drumul bătut cândva de Emil Cioran, Lucian Blaga sau Dumitru Roșca. Au venit să își ia Înviere.

Biserica din cel mai mare muzeu în aer liber din Europa este locul unde preotul Constantin Necula își găsește liniștea și energia.

Recomandări

ZELENSKI MERGE LA MADRID
PREMIERĂ ÎN MEDICINĂ
VIVIENNE RENUNȚĂ LA NUMELE DE FAMILIE
AI PRIMAR, A.I. AVATAR
DEZASTRU ÎN PAPUA NOUA GUINEE
NE IA A.I.-UL LOCUL DE MUNCĂ?

Lăsați-vă purtați de mână de Lumina aceasta binecuvântată a Învierii! Să fiți totdeauna de partea lui Cristos înseamnă să stați de partea Învierii. Jertfa Mântuitorului de pe cruce trebuie subiectivată în viața fiecăruia dintre noi. Nu există un ajutor de la distanță, un ajutor cu obiectivitate, a spus preotul Constantin Necula.

Citește și