• Taylor Swift a susținut sâmbătă cel de-al doilea concert pe stadionul scoțian Murrayfield.
  • Swift a interpretat la pian piesa „All of the Girls You Loved Before”, extrasă din Lover.
  • După cum i-a obișnuit pe fani, Swift a cântat 2 piese surpriză: Crazier și The Bolter.

Taylor Swift își continuă turneul european. Artista a susținut sâmbătă cel de-al doilea concert din cadrul Eras Tour în Edinburgh, pe stadionul scoțian Murrayfield, unde a interpretat pentru prima dată două piese surpriză.

În timpul secțiunii surpriză, Swift s-a îndreptat spre pian și a interpretat piesa „All of the Girls You Loved Before”, extrasă din Lover. După refren, ea a spus: „Primești puncte în plus dacă știi cântecul următor, pentru că este foarte, foarte vechi”. Singleul de care vorbea este „Crazier”, care apare pe coloana sonoră a filmului Hannah Montana din 2009: The Movie. Această tranziție a stârnit strigăte de fericire din partea mulțimii.

Vineri, un cuplu s-a logodit în timpul concertului ei, pe stadionul Murrayfield. Swift stătea în lumina soarelui si cânta „Folklore” și „Evermore” când a observat cererea în căsătorie. Swift a spus , citez- Sunt destul de sigură că tocmai am văzut pe cineva logodindu-se aici”, Taylor, într-un moment emoționant, le-a mulțumit fanilor că au ales concertul ei pentru acest moment important din viața lor.

Recomandări

JOE BIDEN NU RENUNȚĂ
SCHIMBĂRILE CLIMATICE FAC RAVAGII
CE SPUNE TIMBERLAKE DESPRE ARESTARE
EXTREMA DREAPTĂ SĂRBĂTOREȘTE
BANNON: „ARMATA MAGA ESTE PREGĂTITĂ”
PUBLICUL NU A FOST PREA ÎNCÂNTAT DE SZA

Swift a început turneul său în Marea Britanie vineri cu un spectacol de 13 schimbări de costume. 13 este numărul ei norocos. Unul dintre ele – un body în nuanțe de albastru și auriu, care i-a pus în evidență corpul. La un moment dat, Swift s-a schimbat într-un tricou alb pe care scria „This Is Not Taylor’s Version” în timp ce cânta 22 – un posibil indiciu la o nouă înregistrare a unui album anterior.

Garderoba pentru Eras Tour este una dintre cele mai scumpe din istoria pop, costa peste 250.000 de lire sterline.

Citește și