• Tiger Woods, de 15 ori câştigător al unui turneu major, a declarat că acesta ar putea fi ultimul său Open al Statelor Unite.
  • Americanul a fost unul dintre cele câteva nume notabile „trimise la plimbare” vineri, în condiţiile în care un traseu brutal de la Pinehurst şi-a cerut tributul.
  • „În ceea ce priveşte ultimul meu Open Championship sau U.S. Open Championship, nu ştiu ce va fi. S-ar putea să fie sau să nu fie”, a spus Woods.

Tiger Woods, de 15 ori câştigător al unui turneu major, a declarat că acesta ar putea fi ultimul său Open al Statelor Unite, după ce vineri, la Pinehurst, a ratat calificarea.

Unul dintre cei mai buni jucători de golf din toate timpurile a avut un program limitat de competiţii după un teribil accident de maşină în 2021 şi nu s-a angajat la o nouă participare la Openul naţional după ce a ratat şi PGA Championship de luna trecută, potrivit Reuters.

„Am crezut că am jucat suficient de bine pentru a fi acolo sus în competiţie. Pur şi simplu nu a funcţionat”, a spus Woods, care a acceptat o scutire specială pentru a concura în această săptămână.

Recomandări

NASRALLAH MOARE
NATO FACE ZID ANTI RUSIA ÎN FINLANDA
IDF ATACĂ HEZBOLLAH
CE PROMITE HARRIS
CUM PROMOVĂM TURISMUL
PE UNDE CIRCULI

„În ceea ce priveşte ultimul meu Open Championship sau U.S. Open Championship, nu ştiu ce va fi. S-ar putea să fie sau să nu fie”.

Americanul a fost unul dintre cele câteva nume notabile „trimise la plimbare” vineri, în condiţiile în care un traseu brutal de la Pinehurst şi-a cerut tributul.

Citește și