• Glamping-ul te întâmpină cu structuri elegante și bine amenajate, fie că sunt corturi safari de lux, cabane cochete, rulote retro sau chiar domuri geodezice.
  • Glamping-ul îți economisește și mult spațiu, deoarece nu ai nevoie de echipament de camping.
  • Este o combinație perfectă între a fi în mijlocul naturii și a avea confortul de acasă.

Nu mai trebuie să alegi între confort și natură, ai o variantă care le îmbină pe ambele. De la corturi elegante, la cabane rustice, glamping-ul oferă o gamă variată de opțiuni pentru fiecare gust. Este o modalitate perfectă de a te deconecta de la rutina zilnică și de a te reconecta cu natura, fără a renunța la confortul de acasă.

În locul corturilor simple, glamping-ul te întâmpină cu structuri elegante și bine amenajate, fie că sunt corturi safari de lux, cabane cochete, rulote retro sau chiar domuri geodezice. Aceste locuințe temporare sunt echipate cu toate facilitățile necesare pentru un sejur confortabil: electricitate, apă curentă, băi moderne, și adesea aer condiționat sau încălzire. Este o combinație perfectă între a fi în mijlocul naturii și a avea confortul de acasă.

„Avem o multitudine de locații glamping, iar avantajele lor sunt că, pe lângă faptul că sunt în natură, se pot face și destul de multe activități de jur împrejur. Poți să te și relaxezi, poți să mergi și să faci o plimbare prin pădure, să urci muntele, să faci o baie într-un pârâu de munte. Sunt destul de multe activități de făcut, iar seara poate oferi și o idee romantică, la un foc de tabără”, a spus Ancuța Mădulărescu, consultant în turism, la Aleph News.

Recomandări

NASRALLAH MOARE
NATO FACE ZID ANTI RUSIA ÎN FINLANDA
IDF ATACĂ HEZBOLLAH
PROMISIUNILE KAMALEI
CUM PROMOVĂM TURISMUL
PE UNDE CIRCULI

Mersul la glamping îți economisește tot timpul necesar pentru a-ți monta cortul pentru noapte și apoi a-l demonta dimineața. Glamping-ul îți economisește și mult spațiu, deoarece nu ai nevoie de echipament de camping.

Citește și