• SZA, vedeta americană R&B, a avut o misiune dificilă de îndeplinit fiind cap de afiș al serii de duminică la Glastonbury. 
  • SZA a comis „păcatul festivalului” de a nu se adresa mulțimii, singura ei interacțiune fiind să întrebe dacă vreunul dintre fanii ei din „prima zi” era prezent.
  • Problema cu SZA a fost că a fost un spectacol sublim în locul greșit, o problemă care a afectat în mod repetat Glastonbury din acest an.

După seturile elegante și eficiente ale lui Dua Lipa și Coldplay, capul de afiș al serii de duminică de la Glastonbury a avut o misiune dificilă de îndeplinit, scrie BBC.

După ce s-a zvonit că Madonna, regina muzicii pop, nu va mai apărea, locul i-a revenit în cele din urmă vedetei americane R&B SZA. Una dintre cele mai difuzate artiste din lume, SZA este o interpretă vibrantă, încrezătoare, dar pasiunea fanilor nu a reușit să aprindă nicio magie pe Pyramid Stage.

Vedeta a atras cel mai mic public văzut vreodată pentru un cap de afiș la Glastonbury, în mai mult de 20 de ani.

Recomandări

LUI RISHI I-A SUNAK CEASUL
AVEM DATELE ALEGERILOR!
AVORTUL DIVIZEAZĂ AMERICA
AZI ÎNCEPE NEVERSEA
AZI SĂRBĂTOREȘTI ZIUA INDEPENDENȚEI SUA
BRIDGERTON E IARĂȘI ÎN TOP

Artista în vârstă de 33 de ani a comis, de asemenea, păcatul festivalului de a nu se adresa mulțimii. Singura ei interacțiune în prima parte a spectacolului a fost să întrebe dacă vreunul dintre fanii ei din „prima zi“ era prezent.

În momentul în care a ajuns la cel mai mare hit al ei – Kill Bill (1,9 miliarde de stream-uri Spotify) – oamenii deja se îndepărtaseră pentru a urmări seturi de la The National, James Blake și London Grammar în altă parte.

Cu o coregrafie sinuoasă și o prezență scenică convingătoare, setul SZA a fost un spectacol sublim în locul greșit – o problemă care a afectat în mod repetat Glastonbury din acest an.

Trupe îndrăgite precum Sugababes, Fred Again și Avril Lavigne au fost rezervate în zone prea mici pentru a face față fanilor lor; în timp ce Pyramid Stage s-a străduit să atragă un număr suficient de persoane pentru seturile convingătoare și musculoase ale lui PJ Harvey și Janelle Monae.

În altă parte, duminică, Shania Twain a cântat pe râvnita scenă Legends, prezentând imnuri mari și impunătoare precum That Don’t Impress Me Much și Man! I Feel Like A Woman! în timp ce transmitea o neîncredere cu ochii mari față de mărimea publicului ei.

Festivalul va reveni în 2025, a confirmat Emily Eavis, înainte de a lua un an de repaus în 2026.

Citește și