• Shania Twain are un tren elvețian cu tehnologie anvansată care îi va purta numele.
  • Noul tren Golden Pass Express va circulă de la Montreux, pe malul lacului Geneva, până la Interlaken, în centrul Elveției.
  • Trenul a fost botezat „Shania Train”, ca un omagiu adus vedetei canadiene de muzică country Shania Twain.

Shania Twain, câștigătoarea a cinci premii Grammy și două World Music Awards îsi va completa lista de realizări cu un tren elvețian cu tehnologie anvansată care îi va purta numele.

Noul tren Golden Pass Express, care circulă de la Montreux, pe malul lacului Geneva, până la Interlaken, în centrul Elveției, a fost botezat „Shania Train”, ca un omagiu adus vedetei canadiene de muzică country Shania Twain.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL
Sursă foto-Le Matin

Twain a locuit lângă Lacul Geneva timp de 10 ani, iar un purtător de cuvânt al Căii Ferate Montreux Oberland Bernois a spus într-o declarație de presă: „Cântăreața canadiană este nașa trenului Shania”.
Twain a vorbit despre „realizarea” sa pe Twitter după ce a participat la ceremonia de inaugurare din decembrie, scriind pe Twitter: „Toată lumea la bordul trenului Shania spre orașul Twain”.

Dacă înainte pasagerii de pe traseu trebuiau să schimbe trenul de două ori, acum se pot bucura de călătoria lor de trei ore prin Alpii elvețieni fără a fi deranjați.

Noul tren urmează ruta comercială „Golden Pass”, care există încă din Evul Mediu. În prezent, serviciul circulă o dată pe zi în ambele direcții, dar, începând cu 11 iunie, va crește la patru curse zilnice dus-întors.

Citește și