• Jennifer Lopez a fost văzută în noi imagini pentru colaborarea sa cu Revolve.
  • Vedeta are o nouă colaborare cu Revolve, un brand cu care Kendall Jenner a mai lucrat în trecut.
  • Săptămâna trecută a apărut în prima serie de reclame.

Jennifer Lopez a fost văzută în noi imagini pentru colaborarea sa cu Revolve. Luni, actrița în vârstă de 53 de ani, părea să nu poarte nici o haină, în timp ce își folosea părul lung ombre pentru a-și acoperi corpul. Totuși, este probabil ca sub toate acele șuvițe să fi avut un body minuscul.

De asemenea, ea a purtat o coafură în stil punk – două cozi de cal în vârful capului, cu părul căzut peste fund. Soția lui Ben Affleck este văzută, de asemenea, purtând un machiaj puternic al ochilor. Vedeta colaborează de câțiva ani cu DSW, iar acum se pare că are o nouă colaborare cu Revolve, un brand cu care Kendall Jenner a mai lucrat în trecut.

Am vrut să aduc încredere și senzualitate în această colecție, a declarat Lopez pentru Vogue săptămâna aceasta despre selecția de 16 stiluri.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA

Puteți vedea, de asemenea, istoria și influența. Cum ar fi anii ’60 și ’70 cu un aer modern.

Ea a declarat pentru Footwear News: Este diferită de alte colecții pentru că Revolve, este mai mult în pas cu moda. Și mai mult din ceea ce îmi place să numesc estetica JLO: glam, sexy și puternică, dar în același timp clasică.

Ea a adăugat că una dintre preferințele ei este o botină: Este o botină neagră din plasă cu ornamente de cristal, ceea ce o face un pantof elegant și sexy, perfect pentru o ieșire în oraș.

Săptămâna trecută a apărut în prima serie de reclame. Ea a purtat o rochie transparentă personalizată de Michael Costello, care lăsa să se vadă picioarele ei tonifiate, pantofi negri, cu blană în partea de sus, care i-au pus în evidență pedichiura roz drăguță. Aceștia au costat 170 de dolari.

Iubesc pantofii!!!! @JLoJenniferLopez for @Revolve, a scris vedeta în descriere, în timp ce și-a prezentat, de asemenea, viitorul ei album This Is Me Now și pe artistul Dennis Leupold.

Citește și