• Affleck a spus că este foarte atent acum și crede că interacțiunea pe platformele sociale și interviurile pot fi periculoase.
  • Actorul, care a fost căsătorit cu Garner din 2005 până în 2018, a explicat că decizia de a pune capăt căsniciei lor a fost cea potrivită.
  • Într-un interviu, el a dezvăluit că una dintre cauzele consumului de alcool a fost sentimentul de captivitate în relația lor.

Ben Affleck a recunoscut că este responsabil pentru propriul său comportament, după ce a fost criticat pentru că a dat vina parțial pe căsnicia sa cu Jennifer Garner pentru problemele sale cu alcoolismul.

Într-un interviu pentru The Independent, el a spus că a fost ,,prins în capcană” în timpul căsniciei cu Garner și că aceasta a fost ,,o parte din motivul” pentru care a început să bea, dar și-a asumat întreaga responsabilitate pentru comportamentul său. El a adăugat că ,,ceea ce am făcut a fost [să] beau o sticlă de scotch și să adorm pe canapea, ceea ce s-a dovedit a nu fi soluția” .

Actorul, care a fost căsătorit cu Garner din 2005 până în 2018, a explicat că decizia de a pune capăt căsniciei lor a fost cea potrivită.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

El a recunoscut că, în caz contrar, ar fi fost o povară unul pentru celălalt și că el ar fi continuat să bea, ceea ce ar fi dus la probleme mai mari.

Într-un interviu acordat publicației Stern, el a dezvăluit că una dintre cauzele consumului său de alcool a fost sentimentul de captivitate în relația lor.

Într-un interviu acordat publicației The Hollywood Reporter, actorul Ben Affleck a vorbit despre reacțiile negative la comentariile sale anterioare, pe care le-a descris ca fiind o ,,experiență foarte dureroasă”.

El a sugerat că dezvăluirile sale au fost scoase din context și că au fost ,,de fapt opusul a ceea ce [el] a vrut să spună” .

Affleck a explicat că este foarte precaut în prezent și consideră platformele sociale și interviurile ca fiind niște ,,mine de teren” , unde dacă spui un singur lucru greșit, cariera ta s-ar putea să fie terminată.

El a confirmat că se referea la ,,ideea că îmi învinovățesc [fosta] soție pentru că am băut” într-un interviu, dar a subliniat că comportamentul său este în întregime responsabilitatea sa.

El a încercat să transmită ideea că dacă faci lucruri pentru a umple un gol care nu sunt sănătoase, vei începe să faci mai mult din acele lucruri.

Affleck a declarat că a fost ,,destul de articulat” în ceea ce privește sensul său în timpul interviului cu Stern, dar susține că comentariile sale au fost apoi ,,denaturate în mod deliberat pentru a face din ele un clickbait” .

El a mai afirmat că toți ceilalți au preluat apoi această versiune denaturată și nu a contat cât de des a repetat că nu o învinuiește pe fosta sa soție pentru alcoolismul său. ,,Așa că, da. Este greu” , a concluzionat actorul.

Affleck și Garner, care au în comun copiii Violet, 17 ani, Seraphina, 13 ani, și Samuel, 10 ani, s-au despărțit în 2015, după 10 ani de căsnicie. Celebrul cuplu a divorțat oficial în 2018, în același an în care Affleck a intrat la dezintoxicare pentru alcoolism.

Starul din Gone Girl și-a reluat ulterior idila cu Lopez, cu care a fost logodit la începutul anilor 2000, cuplul legându-se în iulie 2022.

Citește și:

Cum a distrus Bumble cea mai mișto parte la dating și cuplat

Cum luptă artiștii și scriitorii împotriva inteligenței artificiale?

VIDEO. Sharon Stone suferă o pierdere financiară majoră. Prăbușirea băncii Silicon Valley a lăsat-o fără „jumătate” din avere