• Sharon Stone a spus că a pierdut ,,jumătate” din avere în urma prăbușirii băncii Silicon Valley.
  • Sharon a vorbit, de asemenea, despre propria luptă cu cancerul de sân.
  • Biden i-a asigurat pe americani că ,,sistemul bancar este în siguranță” .

Vedeta din filmul „Basic Instinct” și câștigătoarea Premiului Oscar în 1996 pentru „cea mai bună actriță”, Sharon Stone (65 de ani), a dezvăluit că și-a pierdut jumătate de avere în urma prăbușirii băncii Silicon Valley Bank.

Actrița Sharon Stone a afirmat joi seară că a pierdut ,,jumătate” din averea sa în recentele probleme economice provocate de falimentul Silicon Valley Bank și Signature Bank din New York.

Stone a vorbit despre lovitura financiară pe care a simțit-o în timp ce îi îndemna pe participanți să facă donații pentru cercetarea cancerului în timpul unui discurs la gala de strângere de fonduri a Fondului de Cercetare a Cancerului Pentru Femei ( WCRF) din Beverly Hills, unde a fost onorată cu premiul Courage.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC

„Știu că este dificil să îți dai seama cum să trimiți bani prin sms. Sunt o idioată când vine vorba de tehnologie, dar știu să scriu un cec. Și, acum, și asta este o formă de curaj, pentru că sunt conștientă de ceea ce se întâmplă.

Mi-am pierdut jumătate din bani în urma acestei «chestii» bancare, dar asta nu înseamnă că eu încă nu mă aflu aici” , a declarat Sharon Stone în timpul discursului ei, potrivit Page Six.

Sharon a vorbit despre propria luptă cu cancerul

Deși actrița nu a detaliat „chestia bancară” , discursul ei a venit la scurt timp după prăbușirea Silicon Valley Bank și Signature Bank – ce a fost al doilea și, respectiv, al treilea cel mai mare eșec bancar din istoria SUA.

Totodată, Sharon a vorbit în discursul ei despre propria luptă cu cancerul de sân și a ținut să îi laude pe alți supraviețuitori ce se aflau în sală. A făcut referire și la fratele ei, Patrick, care a murit luna trecută, la vârsta de 57 de ani, din cauza unei boli de inimă.

„Fratele meu tocmai a murit. Nu este un moment ușor pentru niciunul dintre noi. Este o perioadă grea în lume, dar vă spun ce, nu am vreun politician care să-mi spună ce pot și ce nu pot să fac. Sau cum îmi pot și cum nu îmi pot trăi viața, nici care este valoarea vieții mele și care nu este. Așa că ridică-te! Ridică-te și spune cât valorezi. Te provoc. Ăsta este curajul!” , a încheiat actrița.

Departamentul de Protecție și Inovare Financiară din California a închis brusc SVB săptămâna trecută, la scurt timp după ce banca a dezvăluit că a suferit o pierdere de 1,8 miliarde de dolari în urma unei vânzări de 21 de miliarde de dolari a participațiilor sale de obligațiuni. Președintele Biden i-a asigurat pe americani că ,,sistemul bancar este în siguranță”.

Citește și:

  1. Elon Musk, avertizat să „stea departe” de Taylor Swift. I-a adus comentarii acide cântăreței
  2. O nouă teorie despre originile energiei întunecate. Aceasta accelerează expansiunea universului”
  3. Stephen King, atac fără precedent la Donald Trump: „Nimeni nu este mai presus de lege”