• Recent, Elon Musk și-a uimit fanii cu un comentariul ciudat la adresa pozeleor lui Taylor Swift.
  • La scurt timp, utilizatorii de Twitter au început să se revolte: ,,Stai departe de ea” , a scris Demi Lovato.
  • Swift nu a răspuns public la comentariile lui Musk.

Elon Musk, miliardarul CEO al Twitter, a provocat din nou agitație pe platforma socială încercând să o complimenteze pe Taylor Swift.

Răspunzând la un tweet al fondatorului Dogecoin, Billy Markus, Musk a lăudat abilitățile ,,excepționale” ale lui Swift în materie de rezonanță limbică, care se referă la conexiunea emoțională și fiziologică dintre două persoane.

Admirația lui Musk pentru cântăreață a fost cimentată și mai mult de răspunsul său la fotografiile pe care aceasta le-a postat din actualul său turneu ,,Eras” , în care a folosit pur și simplu emoji-ul cu țigara.

Cu toate acestea, unii utilizatori de Twitter s-au simțit jigniți, unii dintre ei interpretând comentariul lui Musk ca pe o insultă homofobă.

Incidentul a evidențiat încă o dată tendința lui Musk de a avea un comportament imprevizibil pe Twitter, care atrage adesea atenția și controlul pe scară largă.

La scurt timp, utilizatorii de Twitter au început să se revolte:

Swift nu a răspuns public la comentariile lui Musk.

Indy100 a contactat reprezentantul lui Elon Musk pentru comentarii.

Citește și:

VIDEO. Sharon Stone suferă o pierdere financiară majoră după prăbușirea băncii Silicon Valley: Își pierde „jumătate” din avere

Stephen King, atac fără precedent la Donald Trump:„Nimeni nu este mai presus de lege”

VIDEO. Lopez a strălucit într-o rochie decoltată la petrecerea de lansare a colaborării sale cu Revolve. De ce a lipsit Ben Affleck?