• Elon Musk începe demersurile construirii propriului oraș în Texas.
  • Musk dorește ca angajații de la companiile.
  • Companii care au legături cu Elon Musk au cumpărat deja 1.400 de hectare în apropiere de Austin.

Elon Musk plănuiește să își construiască propriul oraș în statul Texas. Entități care au legătură cu miliardarul Elon Musk și de companiile sale ar fi achiziționat suprafețe mari de teren în Texas, pentru a înființa un oraș în care angajații săi ar putea locui și lucra.

Felix Damian, editor Aleph News, îți spune despre orașul lui Elon Musk.

Este o infomație dezvăluit de Wall Street Journal care a descoperit o serie de actiuni in acest sens. Companii si organizatii care au legătură cu miliardarul Elon Musk ar fi achiziționat suprafețe mari de teren în Texas, pentru a înființa un oraș în care angajații săi ar putea locui și lucra.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Se vorbeste de 1400 de hectare de teren pe care ar urma sa fie construite cartiere si sedii de companii. Oraș ar putea fi numit Snailbrook, o posibila aluzie la mascota firmei lui Musk care construiește tuneluri, Boring Company” .

De ce vrea Elon Musk să facă un oraș pentru angajați

Potrivit raportului, Musk dorește ca angajații de la companiile sale Boring Co., Tesla și SpaceX – care au toate facilități de producție importante în apropiere de Austin – «să poată locui în case noi cu chirii sub nivelul pieței». Este in acelasi timp si o strategie de a avea angajati mai aproape si mai productivi” .