• Elon Musk plănuiește să își construiască propriul oraș în apropiere de Austin.
  • Orașul va avea aproximativ 110 locuințe, o piscină, o zonă de sport în aer liber și o sală de sport.
  • Musk și alte persoane din cadrul companiilor sale s-au întâlnit de mai multe ori cu proprietari de terenuri, agenți imobiliari și un proiectant de arhitectură.

Elon Musk plănuiește să își construiască propriul oraș în apropiere de Austin. Descrisă ca o utopie texană de Musk și de mai mulți dintre angajații săi, comunitatea ar fi un loc de refugiu pentru angajații din zona Austin de la SpaceX, Tesla și compania de construcții de tuneluri Boring Co.

Numit Snailbrook, cu referire la mascota Boring Co. – care a fost aleasă după ce Musk i-a provocat pe angajați să construiască mașini care să se miște mai repede decât un melc”, orașul va avea aproximativ 110 locuințe, o piscină, o zonă de sport în aer liber și o sală de sport.

Alte detalii includ un complex rezidențial privat pentru Musk în apropierea orașului. Deși Musk nu a depus încă nicio cerere de constituire a orașului la Bastrop County, Wall Street Journal a relatat că entități legate de companiile sau directorii lui Musk au cumpărat aproximativ 3.500 de acri de teren în afara orașului Austin. De asemenea, Musk și alte persoane din cadrul companiilor sale s-au întâlnit de mai multe ori cu proprietari de terenuri, agenți imobiliari și un proiectant de arhitectură.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

În prezent, în zonă este în curs de dezvoltare o unitate de producție Tesla de peste 10 milioane de metri pătrați, cunoscută sub numele de Giga Texas, alături de o unitate SpaceX de 500.000 de metri pătrați, încă în curs de amenajare, și un nou depozit Boring Co.

În 2021, Musk și-a exprimat, de asemenea, dorința de a construi orașul Starbase, Texas, în Boca Chica Village, unde SpaceX are operațiuni de-a lungul Golfului Mexic.