• Jennifer Lopez a lansat o linie de pantofi în colaborare cu brandul Revolve și a sărbătorit reușita lor.
  • La party, Jennifer a purtat o rochie lungă de catifea gri și cercei statement.
  • Prima colecție a fost deja lansată, iar Ben Affleck nu a putut participa la petrecere.

Jennifer Lopez a colaborat cu brandul Revolve pentru a crea o linie de pantofi la modă, iar sâmbătă seara a organizat o petrecere în Los Angeles pentru a sărbători reușita lor.

La eveniment au participat mai multe vedete, printre care Tiffany Haddish, Chloe și Halle Bailey și Christina Milian, iar Jennifer a purtat o rochie lungă de catifea gri cu o crăpătură înaltă, cercei statement și o șal de blană.

Primul din cele trei picături din colaborare a sosit deja, iar detalii și poze pot fi văzute într-o ședință foto a campaniei.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

Affleck era ocupat

Ben Affleck nu a participat la petrecere deoarece era ocupat cu premiera noului său film AIR la SXSW, împreună cu prietenul său cel mai bun, Matt Damon, coform Just Jared.

Jennifer Lopez a reușit să obțină o nouă colaborare pentru lansarea unei noi linii de pantofi, ceea ce sugerează faptul că popularitatea ei este mai mare ca niciodată. Actrița și-a consolidat reputația în ultimii ani prin numeroase proiecte de succes, cum ar fi filmele și emisiunile TV, dar și prin activitățile sale în industria modei.

În special, Jennifer Lopez a devenit cunoscută pentru colaborarea sa cu DSW (Designer Shoe Warehouse), unde a lansat o serie de colecții de pantofi în ultimii ani. Acum, se pare că vedeta are o nouă colaborare cu Revolve, un brand care a mai colaborat în trecut cu alte celebrități precum Kendall Jenner.

Prin intermediul unui colaj de poze postate pe Instagram, Jennifer Lopez a anunțat lansarea noii sale colecții de pantofi cu Revolve. Aceasta a inclus o varietate de modele, de la pantofi cu toc înalt, până la sandale și pantofi sport. Această colaborare este un pas important pentru Lopez, deoarece îi permite să își extindă portofoliul și să își crească influența în industria modei.

Noua colaborare a lui Jennifer Lopez cu Revolve pentru lansarea unei linii de pantofi reprezintă un alt succes în cariera sa de actor, cântăreț și designer de modă, și sugerează faptul că popularitatea sa continuă să crească.

Citește și:

Bali se confruntă cu un val de turiști ucraineni și ruși care caută refugiu din calea războiului. Cum gestionează insula situația?

Primele declaratii ale lui Gary Lineker după ce a revenit la emisiunea „Meciul Zilei” de la BBC

VIDEO. Un actor din Breaking Bad este de nerecunoscut după o transformare dramatică pentru un show TV. Cum și-a uimit fanii