• Jennifer Lopez a obținut o nouă colaborare, întrucât notorietatea ei pare să fie mai actuală ca niciodată.
  • Actrița Shotgun Wedding, în vârstă de 53 de ani, a apărut într-un colaj de poze pe Instagram pentru noua ei linie de pantofi cu Revolve.
  • Vedeta lucrează de câțiva ani la pantofi cu DSW, iar acum se pare că are o nouă colaborare cu Revolve, un brand cu care Kendall Jenner a mai lucrat în trecut.

Jennifer Lopez a obținut o nouă colaborare, întrucât notorietatea ei pare să fie mai actuală ca niciodată.

Actrița Shotgun Wedding, în vârstă de 53 de ani, a apărut într-un colaj de poze pe Instagram pentru noua ei linie de pantofi cu Revolve, scrie Daily Mail.

Soția lui Ben Affleck părea foarte slabă deoarece a purtat un body negru și o fustă transparentă care a lăsat să i se vadă picioarele tonifiate.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Încălțămintea era neagră, cu curele, cu puf în partea de sus, care îi scotea în evidență pedichiura roz. Pantofii au costat 170 de dolari.

Iubesc pantofii!!!! ” , a scris vedeta în dreptul textului, în timp ce și-a prezentat, de asemenea, viitorul ei album This Is Me Now și pe artistul Dennis Leupold.

Vedeta lucrează de câțiva ani la pantofi cu DSW, iar acum se pare că are o nouă colaborare cu Revolve, un brand cu care Kendall Jenner a mai lucrat în trecut.