• Kali Uchis a cântat un mix al celor mai cunoscute piese de la Beyoncé, Amy Winehouse și Rihanna la provocarea Elle, Song Association.
  • Artista cunoscută pentru albumul „Red Moon in Venus” a cântat hiturile ei preferate și a dezvăluit semnificația noului album.
  • Kali Uchis este la a doua rundă a Song Association și a venit pregătită să își depășească ultimul scor, scrie Elle.

Într-o provocare Elle, artista Kali Uchis a cântat o combinație a celor mai cunoscute piese ale altor cântărețe, precum Beyoncé, Amy Winehouse și Rihanna. În timpul jocului, artista a vorbit și despre semnificația noului ei album și despre cum și-a găsit pasiunea în muzică.

Uchis a avut de cântat cuvinte precum „dance”, „cat”, „fire”, „cry”, „rock” si ales sa le folosească in piese ale unor artiste ca Beyoncé, Amy Winehouse, Lana Del Rey, Jennifer Lopez și Rihanna.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

kali Uchis a mai spus în timpul jocului Elle că nu se mândrește cu o anumită piesa dintre cele pe care le a lansat și ca își alocă mult timp pentru a lucra la ablume. Pentru ultimul ei album spune că și-a dorit să încorporeze fiecare dimensiune a iubirii.

Single-ului Telepatía a devenit primul hit solo al lui Uchis în topul US Billboard Hot 100. Cel de-al treilea album de studio al artistei, Red Moon in Venus, a fost lansat în 2023 și a devenit primul ei album de studio care a debutat în primele zece poziții în topul Billboard 200.

În joc, artiștii primesc un cuvânt la întâmplare și trebuie să cânte un cântec care are acel cuvânt în titlu sau care se repetă pe parcursul melodiei. În acest fel, ei câștigă mai multe puncte pentru merge mai departe și a câștiga. Artistul are la dispoziție 10 secunde pentru a folosi acel cuvânt într-un cântec.