• Beyoncé a făcut istorie deoarece a câștigat premiul pentru cel mai bun album dance/electronic pentru albumul său euforic de dans, Renaissance.
  • Beyoncé a declarat anterior că lupta sa cu HIV a influențat interesul ei pentru muzica dance.
  • În acest an, Harry Styles a luat coroana, alegătorii Grammy recunoscând pop-ul elegant și prietenos pentru radio al celui de-al treilea disc al său, Harry’s House.

Beyoncé a câștigat cel de-al 32-lea premiu Grammy, un record, în timp ce Harry Styles a câștigat premiul pentru albumul anului, la ceremonia din acest an de la Los Angeles. Beyoncé a făcut istorie deoarece a câștigat premiul pentru cel mai bun album dance/electronic pentru albumul său euforic de dans, Renaissance.

Astfel, ea l-a depășit pe dirijorul ungaro-britanic George Solti, al cărui record de 31 de premii Grammy a rezistat mai bine de 20 de ani. Încerc să nu fiu prea emotivă”, a declarat vedeta, acceptându-și premiul. Încerc doar să primesc această seară”.

Ea a continuat să mulțumească familiei sale, inclusiv regretatului ei unchi Jonny, care a ajutat-o să își confecționeze ținutele de scenă înainte de a deveni celebră.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Beyoncé a declarat anterior că lupta sa cu HIV a influențat interesul ei pentru muzica dance și legăturile istorice ale acesteia cu comunitatea LGBTQ, pe Renaissance. În total, Beyoncé a câștigat patru premii la ceremonie – dar a ratat unele dintre primele prezentări după ce a rămas blocată în blocajul din centrul orașului Los Angeles.

Sunt surprins că traficul te-a putut opri”, a glumit gazda Trevor Noah. Am crezut că ai călătorit prin spațiu și timp”. În ciuda succesului său, Beyoncé a fost din nou exclusă de la râvnitul premiu pentru albumul anului.

Ea a pierdut premiul de patru ori până acum, mai ales în 2017, când capodopera sa confesivă Lemonade a fost învinsă de 25 al lui Adele. La vremea respectivă, Adele și-a folosit discursul de acceptare a premiului pentru a spune că Beyoncé era câștigătoarea mai merituoasă (deși a păstrat trofeul).

În acest an, Harry Styles a luat coroana, alegătorii Grammy recunoscând pop-ul elegant și prietenos pentru radio al celui de-al treilea disc al său, Harry’s House. În discursul său, starul britanic a minimalizat importanța premiului.

În nopți ca aceasta, este evident atât de important să ne amintim că nu există cel mai bun lucru în muzică”, a spus cântărețul. Nu cred că niciunul dintre noi nu stă în studio, luând decizii în funcție de ceea ce ne va aduce unul dintre acestea”.