• Beyoncé a făcut istorie deoarece a câștigat premiul pentru cel mai bun album dance/electronic pentru albumul său euforic de dans, Renaissance.
  • Beyoncé a declarat anterior că lupta sa cu HIV a influențat interesul ei pentru muzica dance.
  • În acest an, Harry Styles a luat coroana, alegătorii Grammy recunoscând pop-ul elegant și prietenos pentru radio al celui de-al treilea disc al său, Harry’s House.

Beyoncé a câștigat cel de-al 32-lea premiu Grammy, un record, în timp ce Harry Styles a câștigat premiul pentru albumul anului, la ceremonia din acest an de la Los Angeles. Beyoncé a făcut istorie deoarece a câștigat premiul pentru cel mai bun album dance/electronic pentru albumul său euforic de dans, Renaissance.

Astfel, ea l-a depășit pe dirijorul ungaro-britanic George Solti, al cărui record de 31 de premii Grammy a rezistat mai bine de 20 de ani. Încerc să nu fiu prea emotivă”, a declarat vedeta, acceptându-și premiul. Încerc doar să primesc această seară”.

Ea a continuat să mulțumească familiei sale, inclusiv regretatului ei unchi Jonny, care a ajutat-o să își confecționeze ținutele de scenă înainte de a deveni celebră.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Beyoncé a declarat anterior că lupta sa cu HIV a influențat interesul ei pentru muzica dance și legăturile istorice ale acesteia cu comunitatea LGBTQ, pe Renaissance. În total, Beyoncé a câștigat patru premii la ceremonie – dar a ratat unele dintre primele prezentări după ce a rămas blocată în blocajul din centrul orașului Los Angeles.

Sunt surprins că traficul te-a putut opri”, a glumit gazda Trevor Noah. Am crezut că ai călătorit prin spațiu și timp”. În ciuda succesului său, Beyoncé a fost din nou exclusă de la râvnitul premiu pentru albumul anului.

Ea a pierdut premiul de patru ori până acum, mai ales în 2017, când capodopera sa confesivă Lemonade a fost învinsă de 25 al lui Adele. La vremea respectivă, Adele și-a folosit discursul de acceptare a premiului pentru a spune că Beyoncé era câștigătoarea mai merituoasă (deși a păstrat trofeul).

În acest an, Harry Styles a luat coroana, alegătorii Grammy recunoscând pop-ul elegant și prietenos pentru radio al celui de-al treilea disc al său, Harry’s House. În discursul său, starul britanic a minimalizat importanța premiului.

În nopți ca aceasta, este evident atât de important să ne amintim că nu există cel mai bun lucru în muzică”, a spus cântărețul. Nu cred că niciunul dintre noi nu stă în studio, luând decizii în funcție de ceea ce ne va aduce unul dintre acestea”.