• Sanderson, în vârstă de 76 de ani, solicită despăgubiri de 300.000 de dolari.
  • Incidentul a avut loc în februarie 2016 pe pârtia pentru începători din stațiunea Deer Valley.
  • Buhler a spus că Paltrow s-a izbit de Sanderson și apoi a plecat rapid la schi.

Gwyneth Paltrow a fost „distrasă” când s-a izbit de un oftalmolog pensionat pe o pârtie de schi, provocând leziuni cerebrale și rupându-i coastele, susțin avocații.

Un avocat al lui Terry Sanderson a declarat juriului din Utah că acțiunile „imprudente” ale actriței de la Hollywood au provocat coliziunea pe o pantă în 2016. Paltrow a dat în judecată. Avocatul ei a spus că accidentul a fost din vina lui Sanderson.

Sanderson, în vârstă de 76 de ani, solicită despăgubiri de 300.000 de dolari. El a renunțat la o cerere anterioară de 3,1 milioane de dolari.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
CÂT MAI JOACĂ NADAL
AI LIBER LA TREN
WHATSAPP INTRODUCE NOI FUNCȚII
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA

Actrița s-a așezat impasibil în instanță în timpul declarațiilor de deschidere din prima zi a procesului într-un tribunal din Park City, marți. Incidentul a avut loc în februarie 2016 pe pârtia pentru începători din stațiunea Deer Valley, unde Paltrow schia cu familia.

Ea și copiii ei sunt așteptați să depună mărturie. „Schiorii distrași provoacă accidente”, a spus avocatul lui Sanderson, Lawrence Buhler. „Știa că schiatul așa, schiatul orbește pe un munte în timp ce se uita în sus și în lateral, știa că, continuând să schieze așa se va izbi de cineva”.

Buhler a spus că Paltrow s-a izbit de Sanderson și apoi a plecat rapid la schi, lăsându-l inconștient fără să ceară ajutor sau să verifice pentru a se asigura că este bine. „Înainte de acest accident, Terry era o persoană fermecătoare și plină de spirite,” a spus avocatul lui Sanderson.

„Trăia o viață plină, călătorește prin lume, făcea tot posibilul pentru a se bucura de viața lui și a-și păzi sănătatea. Dar după accident nu mai este fermecător”.

Steve Owens, avocatul lui Paltrow, a respins afirmațiile lui Sanderson. El a spus juriului că clientul său tocmai începuse să coboare pârtia când o pereche de schiuri a apărut brusc între picioarele ei și un bărbat s-a izbit de spatele ei.

Citește și