• Nicușor Dan îi dă în judecată pe organizatorii SAGA.
  • Primăria Capitalei susține că Festivalul SAGA nu a plătit facturile.
  • SAGA nu ar fi plătit facturile pentru festivalul din 2022.
  • Festivalul SAGA a început astăzi la Romaero Băneasa.
  • Astăzi a început Festivalul Internațional de Muzică Interbelică.
  • Festivalul „Film în sat” a început astăzi în Cernătești, Jud. Dolj.

Râdem, ne distrăm, dar nu uităm să plătim. Nicușor Dan nu merge la festival, dar aduce festivalul în fața judecătorilor. Primăria Capitalei i-a dat în judecată pe organizatorii festivalului SAGA pentru că aceștia nu și-au plătit datoriile de la ediția din 2022 de pe Arena Națională. Aproape 330.000 de lei vrea Nicusor să recupereze de la Saga – adică facturile la curent, apă și canalizare, plus daune.


Până hotărăsc judecătorii dacă organizatorii au bani de dat, SAGA face deja alții. Festivalul a început astăzi la Romaero Băneasa și ține până duminica, timp în care vor ajunge pe scenele de la SAGA peste 150 de artiști. Cei mai așteptați sunt Rita Ora, Nicki Minaj, Tyla sau Armin Van Buuren.

Dacă nu ai prins bilete la SAGA, poți să încerci la Festivalul Internațional de Muzică Interbelică de la Sala Radio, tot de astăzi până duminică. O să asculți muzica dintre anii 1920 și 1940 cântată de artiști români, francezi, nemți și britanici.

Și tot weekend-ul acesta poți să mergi la Festivalul Film în Sat ca să vezi lungmetraje românești. Găsești proiecțiile în satul Cernătești din județul Dolj și te bucuri și de muzică live lăutărescă. Festivalul Film în Sat e la a doua ediție, iar după Cernătești urmează Întorsură Buzaului din Covasna.

Peroane pline, străzi aglomerate şi aproape niciun loc de cazare liber. La malul mării a început Neversea! Peste 150 de artişti români şi internaţionali asigură atmosfera, iar timp de patru zile şi patru nopţi, zeci de mii de tineri se vor bucura de muzică, mare şi plajă.

Recomandări

TRUMP VREA RIPOSTA
ZIUA EDUCAȚIEI
PRINCESS DIARIES 3
DRONE RUSEȘTI ÎN DELTĂ
ERUPȚIE SPECTACULOASĂ
POSIBILA RIPOSTĂ

Citește și