• Medvedev a triumfat cu 6-7(7), 6-4, 7-6(4), 2-6, 6-3, pe un terenul central acoperit.
  • Deşi a pierdut tiebreak-ul setului al treilea, Sinner şi-a revenit în al patrulea şi a trimis meciul în decisiv.
  • Sinner, principalul favorit, a câştigat setul inaugural într-un tiebreak strâns.

 Daniil Medvedev, al cincilea favorit, l-a învins marţi pe numărul unu mondial, Jannik Sinner, într-o luptă dură în cinci seturi, pentru a ajunge în semifinalele turneului de la Wimbledon pentru al doilea an consecutiv.

La capătul unui meci cu răsturnări de situaţie şi pauze, Medvedev a triumfat cu 6-7(7), 6-4, 7-6(4), 2-6, 6-3, pe un terenul central acoperit.

Medvedev a pus capăt unei serii de cinci meciuri pierdute în faţa lui Sinner şi a răzbunat înfrângerea suferită în faţa italianului în finala Australian Open din acest an, când a irosit un avantaj de două seturi.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Sinner, principalul favorit, a câştigat setul inaugural într-un tiebreak strâns, după ce a salvat o minge de set, dar greşelile au început să se strecoare în jocul său şi, după ce a pierdut setul al doilea, a avut nevoie de tratament în afara terenului la începutul celui de-al treilea, deoarece se simţea rău.

Deşi a pierdut tiebreak-ul setului al treilea, Sinner şi-a revenit în al patrulea şi a trimis meciul în decisiv.

Medvedev a reuşit primul break şi s-a impus în patru ore, pregătindu-se astfel de o confruntare cu campionul în exerciţiu Carlos Alcaraz sau cu americanul Tommy Paul.

Citește și