• Artistul spune că imaginile prezentate în cele patru noi piese – The Lovers, The Emperor și Strength, precum și The Empress – sunt inspirate din viața, visele și cariera sa de actor.
  • The Empress este un omagiu adus lui Paradis, mama copiilor lui Depp, Lily-Rose și Jack.
  • „Am fost foarte, foarte apropiați timp de aproape câteva decenii”, spune Depp despre Paradis.

Johnny Depp a dezvăluit o pictură inspirată de fosta sa parteneră Vanessa Paradis, descriind-o ca fiind „tot ceea ce nu am putut fi niciodată”, scrie Sky News.

The Empress face parte din cea mai recentă colecție de patru opere de artă inspirate din tarot a actorului.

În timp ce Depp este cel mai bine cunoscut pentru munca sa la Hollywood, el este, de asemenea, un muzician și un pictor, și a lansat prima sa colecție de lucrări de artă în 2022 – la doar câteva săptămâni după ce a câștigat procesul său de defăimare împotriva fostei soții Amber Heard în SUA.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Artistul în vârstă de 61 de ani spune că imaginile prezentate în cele patru noi piese – The Lovers, The Emperor și Strength, precum și The Empress – sunt inspirate din viața, visele și cariera sa de actor.

The Empress este un omagiu adus lui Paradis, mama copiilor lui Depp, Lily-Rose și Jack, și se bazează pe una dintre vechile sale picturi, folosită pentru coperta albumului Divinidylle din 2007.

Acesta prezintă portretul unei femei care poartă o coroană ternită.

„Am fost foarte, foarte apropiați timp de aproape câteva decenii”, spune Depp despre Paradis, în filmarea de prezentare a colecției. „O cunosc și știu cine este ea în interior. Ea este un fel de tot ceea ce eu nu aș putea fi niciodată…

„Arată ca o coroană care a trecut prin furtuni. Arată un anumit curaj și o putere de angajament. Și apoi, indiferent ce se întâmplă în lume în spatele ei, ea încă strălucește.”

Depp și Paradis au fost împreună din 1998 până în 2012. El a început să se întâlnească cu Heard, pe care a cunoscut-o pe platoul de filmare al filmului lor din 2011, The Rum Diary, la scurt timp după anunțul despărțirii lor.

Citește și