• Turiștii din Japonia au hrănit căprioarele cu biscuiți până s-au înmulțit.
  • Biscuiții pe care îi primeau căprioarele de la turiști erau din ovăz.
  • Autoritățile japoneze sunt îngrijorate și vor să sterilizeze animalele.

Japonezii au mai nou probleme cu animalele sălbatice- căprioarele din Parcul Nara s-au înmulțit mai rău ca iepurii! Motivul e cel puțin amuzant.

Turiștii au hrănit căprioarele cu biscuiți pe bază de tărâțe și ovăz. Se pare că au avut mâna prea largă, iar snack-ul le-a crescut apetitul sexual animalelor. Deznodământul – sunt peste 1.300 de căprioare în parc, cu 50% mai multe decât înainte.

Deși căprioarele s-au obișnuit cu oamenii și mănâncă pe săturate, ar face orice să smulgă o gustare din mână vizitatorilor. Căprioarele au devenit agresive – un turist a fost mușcat. Situația se pare că e serioasă, iar autoritățile japoneze se gândesc acum la sterilizare.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Japonezii nu sunt singurii care au probleme cu animalele. Rechinii din Brazilia nu au trecut testul antidrog – au fost testați pozitiv cu cocaină. Oamenii de știință au disecat 13 rechini sălbatici și au găsit o concentrație de 100 de ori mai mare de droguri decât la alte animale marine. Rechinii sunt afectați de tonele de droguri aruncate în ocean de contrabandiști, arată studiul făcut de o Fundație din Brazilia.

Citește și