• Kamala Harris şi Tim Walz au făcut campanie pentru prima dată împreună marţi, la Philadelphia.
  • „Şi-a bătut joc de legile noastre, a semănat haos şi dezbinare, şi asta ca să nu mai vorbim de recordul său ca preşedinte”, a spus Walz despre Trump.
  • Walz i-a criticat pe republicani pentru că urmăresc restricţionarea drepturilor reproductive ale femeilor.

Tim Walz, candidatul democrat ales de Kamala Harris pentru funcţia de vicepreşedinte la alegerile prezidenţiale din SUA din luna noiembrie, a lansat un atac la adresa candidatului republican Donald Trump.

Kamala Harris şi Tim Walz – guvernatorul statului Minnesota, ales de Harris pentru vicepreşedinţie în cursa pentru alegerile din noiembrie – au făcut campanie pentru prima dată împreună marţi, la Philadelphia, scrie agenţia Reuters.

În cadrul discursului său, Tim Walz a lansat un atac atât împotriva lui Donald Trump, cât şi la adresa contracandidatului său republican pentru funcţia de vicepreşedinte SUA, senatorul JD Vance.

Recomandări

BANII VIN, BANII PLEACĂ!
ITALIA SUB APĂ
LIBER LA DRONE
CHER DESCHIDE SHOW-UL
CE FILM VEZI
SOMN DE VOIE

„Şi-a bătut joc de legile noastre, a semănat haos şi dezbinare, şi asta ca să nu mai vorbim de recordul său ca preşedinte”, a spus Walz despre Trump, relevă sursa citată.

„A îngheţat în faţa crizei COVID, a dus economia noastră la pământ şi, să nu greşim, infracţiunile violente au crescut sub Donald Trump. Asta fără să punem la socoteală crimele pe care le-a comis”, a declarat acesta în faţa mulţimii prezente.

Walz i-a criticat pe republicani pentru că urmăresc restricţionarea drepturilor reproductive ale femeilor, o problemă care a afectat republicanii de când Curtea Supremă a SUA a pus capăt, în 2022, dreptului constituţional al femeilor la avort.

După anunţul Kamalei Harris privind alegerea lui Tim Walz drept partener în cursa pentru alegerile din SUA din luna noiembrie, republicanii Donald Trump şi JD Vance au reacţionat la noul duo al democraţilor în cursa pentru Casa Albă.

Citește și