• Chris Hemsworth a participat la concertul lui Ed Sheeran din București, unde a cântat la tobe.
  • Ed Sheeran a dezvăluit că Hemsworth a învățat să cânte la tobe pentru a performa la concert, inițiativa venind din dorința actorului.
  •  Sezonul 2 al „Limitless With Chris Hemsworth”, care va avea premiera în 2025, va explora probleme universale precum durerea și conexiunea socială.

Chris Hemsworth a apărut la concertul lui Ed Sheeran din București, sâmbătă seara, unde a cântat la tobe în fața a aproximativ 70.000 de participanți, conform Variety.

Actorul s-a aflat la Arena Națională pentru a înregistra un episod din sezonul 2 al serialului său original National Geographic/Disney+ „Limitless With Chris Hemsworth”. Cel de-al doilea sezon va avea premiera în 2025.

„L-am convins pe [Chris Hemsworth] să învețe să cânte la tobe pentru spectacolul meu de pe stadion”, a transmis Sheeran pe Instagram la câteva momente după spectacolul de sâmbătă.

Recomandări

ISRAELUL ATACĂ HEZBOLLAH
TRUMP: KAMALA HARRIS M-A SUNAT
ATAC ASUPRA HEZBOLLAH
BILLIE VOTEAZĂ CU KAMALA
S-A ALES FUMUL
ELEVII-S GATA, ȘCOALA BA

Hemsworth a interpretat pe scenă partea de tobe din piesa lui Sheeran „Thinking Out Loud”. Potrivit lui Sheeran, care se află în prezent în turneul său +-=÷× (The Mathematics Tour), Hemsworth a luat legătura cu el.

„Practic, Chris mi-a trimis un e-mail în decembrie anul trecut spunându-mi că face un documentar despre sănătatea cognitivă și beneficiile învățării unui instrument”, a explicat Sheeran în videoclipul postat pe Instagram. „Și a venit să mă viziteze, a învățat tobe și va urca pe scenă în fața a 70.000 [de oameni]”.

Sinopsisul sezonului 2 din „Limitless With Chris Hemsworth” spune: „Chris se adâncește fizic și mental într-o serie de probleme universale cu care oamenii din întreaga lume se confruntă zilnic: durere, frică, tulburări cognitive și conexiune socială. Ghidat de experți de renume mondial, mentori și lideri spirituali, el va călători până la capătul Pământului pentru a descoperi cele mai recente idei științifice și pentru a dezvălui unele dintre cele mai bine păstrate secrete ale lumii pentru a trăi o viață mai bună.”

Turneul lui Sheeran va continua cu spectacole viitoare în Bulgaria, Cipru și Brazilia în 2024, urmate de alte date internaționale anul viitor.

Citește și