• Spectacolul „Mathematics” se desfăşoară pe o scenă centrală care are o margine rotativă.
  • Pirotehniştii folosesc flăcări de mai multe ori pe parcursul spectacolului lui Ed Sheeran.
  • Spectacolul lui Ed Sheeran culminează cu un foc de artificii deasupra Arei Naționale.

Ed Sheeran concertează la Bucureşti pe 24 august. Vei vedea un nou concept de scenă 360 de grade. Vei putea vedea conţinutul dinamic al spectacolului din fiecare loc din Arena Naţională, pentru că artistul va fi înconjurat de mulțimea de fani.

Ai ocazia să experimentezi o nouă configurația de producție prin această punere în scenă a lui Ed Sheeran. Această scenă de 360° este formată dintr-o scenă centrală rotativă, înconjurată de șapte catarge înalte de 30 de metri. Scena este realizată din 7,5 tone de grinzi, stâlpii susțin un complex de rețele de cabluri care permit suspendarea a 55 de tone de echipamente deasupra scenei, inclusiv sonorizare, lumini și haloul.

Este o configurație de pionierat și elimină necesitatea unui sistem de acoperiș standard, ceea ce ar fi avut ca rezultat o vizibilitate mult mai bună pentru fani. Un ecran LED transparent circular cu diametrul de 21 de metri este suspendat deasupra scenei centrale a spectacolului și poate fi coborât până la scenă, înconjurând artistul LED.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Citește și