• „Can’t Help Falling in Love” detronează după 7 ani melodia de „Perfect” al lui Ed Sheeran.
  • Studiul The Knot’s Real Weddings a captat răspunsurile a 9300 cupluri din 2023.
  • „Can’t Help Falling in Love” este o melodie din 1961 din albumul Blue Hawaii.

Pentru prima dată în șapte ani, hitul „Perfect” al lui Ed Sheeran a fost detronat de pe primul loc de melodia lui Elvis Presley din 1961 „Can’t Help Falling in Love”, arată un sondaj Real Weddings Study, făcut pe 9300 de cupluri.

Legenda muzicii Elvis Presley cântă balada „Can’t Help Falling in Love”, care se bucură de o renaștere a popularității. Pentru filmul bio Elvis, starul muzicii country Kacey Musgraves a înregistrat o versiune emoționantă a cântecului atemporal.

Dincolo de asta, versurile și compoziția muzicală a melodiei, care a fost lansată în noiembrie 1961 pe albumul Blue Hawaii al lui Presley , rămân romantice atemporale pentru cuplurile care doresc să transmită sentimentul de a se îndrăgosti și de a rămâne îndrăgostit.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Ed Sheeran rămâne pe locul doi cu melodia din 2017, Perfect. Pe locul 3 pe listă cu „Lover”, de pe albumul ei din 2019 cu același nume, o avem pe Taylor Swift. Cum Swift a călătorit peste tot în lume cu turul ei Eras, era de așteptat ca melodiile celei mai celebre artiste să fie pe buzele celor care vor să se căsătorească.

44% dintre cuplurile intervievate au spus că au încorporat alegeri muzicale unice în ceremonia lor, inclusiv cimpoi și muzică rock. Există o creștere de 26% printre cupluri să facă ultimul viraj pe ringul de dans după ce toți oaspeții lor au părăsit locația. DJ-ii rămân, de asemenea, o alegere populară. Peste 70 la sută dintre miri au angajat un DJ pentru a-și reda playlistul de nuntă, în timp ce 13 la sută au adus o trupă live.

Citește și