• CEO-ul Meta are un nou look.
  • Imaginile virale din online i-au determinat pe experții de la USA Mullet Champ să-și dea cu părerea privind noua freză a lui Zuckerberg.
  • Zuckerberg este cunoscut pentru tunsoarea sa de tip Caesar, scurtă și strânsă pe frunte.

Șefii Meta, X, Tiktok, Snap și Discord au stat în fața Comitetului Judiciar al Senatului în cadrul unor audieri privind exploatarea copiilor pe rețelele de socializare.

În timpul audierilor, multe momente au fost ciudate. Mark Zuckerberg a fost nevoit să se ridice în picioare și să-și ceară scuze de la părinții copiilor decedați din sală. Linda Yaccarino a recunoscut că sunt foarte puțini adolescenți care mai folosesc X. Senatorul Tom Cotton l-a întrebat pe CEO-ul Tiktok, care este din Singapore, dacă este, de fapt, cetățean chinez.

Cea mai ciudată priveliște, scrie Business Insider, a fost însă un smoc pufos de bucle blonde pe ceafa lui Zuckerberg. Se pare că CEO-ul Meta și-a lăsat părul să crească în spate, formând un mullet.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?

Zuckerberg și-a ținut părul scurt în ultimul deceniu. Este cunoscut pentru tunsoarea sa de tip Caesar, scurtă și strânsă pe frunte. În ultimul an, a trecut printr-o transformare fizică (s-a îngrășat).

În mijlocul dezbaterilor aprinse din online privind noua freză, experții de la USA Mullet Champ, o organizație care organizează competiții live de evaluare a mullet-urilor, au făcut lumină.

După ce au examinat fotografiile, purtătoarea lor de cuvânt, Brittany Stevens, a declarat: „Un adevărat mullet ar trebui să fie mai lung în spate și mai scurt în față și pe laterale”.

„Deși acesta nu este încă un mullet adevărat, este pe drumul cel bun!”

Citește și