• „Nu a existat niciodată o persoană care să reprezinte o amenințare mai mare la adresa republicii noastre decât Donald Trump”, a declarat Cheney.
  • Fiica sa, Liz Cheney, fost deputat republican, a declarat anterior în cadrul unei audiențe din Texas că tatăl său intenționează să susțină candidatul democrat.
  • Cheney se alătură unei liste tot mai mari de republicani care și-au exprimat îngrijorarea cu privire la candidatura lui Trump.

Fostul vicepreședinte al SUA și republican de o viață, Dick Cheney, a confirmat că va vota pentru democrata Kamala Harris în alegerile prezidențiale din noiembrie. Cheney, considerat o figură influentă în timpul președinției lui George W. Bush, a emis o declarație în care afirmă că „nu a existat niciodată o persoană care să reprezinte o amenințare mai mare la adresa republicii noastre decât Donald Trump”, actualul candidat republican, anunță BBC.

Fiica sa, Liz Cheney, fost deputat republican, a declarat anterior în cadrul unei audiențe din Texas că tatăl său intenționează să susțină candidatul democrat. „El [Trump] a încercat să fure ultimele alegeri folosind minciuni și violență pentru a se menține la putere după ce alegătorii l-au respins”, a declarat Cheney. „Nu i se mai poate încredința niciodată puterea”.

„În calitate de cetățeni, fiecare dintre noi are datoria de a pune țara mai presus de partizanat pentru a ne apăra constituția”, a adăugat el. „Acesta este motivul pentru care voi vota pentru vicepreședintele Kamala Harris.”

Recomandări

HACK-URI FURATE
COLABORAREA E CHEIA
AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC

Vicepreședintele este mândru să aibă sprijinul vicepreședintelui Cheney și îi respectă profund curajul de a pune țara mai presus de partid”, a declarat președintele de campanie Jen O’Malley Dillon. Cheney se alătură unei liste tot mai mari de republicani care și-au exprimat îngrijorarea cu privire la candidatura lui Donald Trump.

Citește și