• Musk ar putea ajunge la 1.000 mld.$ avere, până în 2027.
  • Huang, Arnault sau Zuckerberg intră în clubul trilionarilor până în 2030.
  • În prezent, Musk este cel mai bogat om din lume, cu 237 mld.$ avere.
  • Un fost angajat Twitter ia 550.000 € pentru că a fost concediat fără acord.
  • G.Rooney n-a răspuns la mail-ul în care i se cerea să lucreze „hardcore”.

Musk ajunge primul la trei de zero în buzunar. Până în 2027 ajunge la 1.000 de miliarde de dolari avere, arată o analiză Informa Academy.

Averea șefului de la Tesla sau SpaceX crește, în medie, cu 110% pe an. Musk e cel mai bogat om din lume – cu 237 de miliarde de dolari. Are 40 de miliarde în fața lui Jeff Bezos, care e pe doi, și 60 de miliarde peste Bernard Arnault, în topul realizat de Bloomberg.

Până în 2030 intră în clubul trilionarilor și șeful Nvidia, Jensen Huang, Bernard Arnault de la LVMH și Mark Zuckerberg.

Recomandări

BANII VIN, BANII PLEACĂ!
CUM TE INFLUENȚEAZĂ POLITICA
ITALIA SUB APĂ
LIBER LA DRONE
CHER DESCHIDE SHOW-UL
CE FILM VEZI

Și dacă au bani, îi dau în stânga și-n dreapta. I s-a întâmplat unui fost angajat al filialei Twitter din Irlanda. După ce Musk a preluat X, fost Twitter, în octombrie 2022, a trimis un mail în care le cerea angajaților să treacă la un program de muncă „hardcore” sau să demisioneze. Gary Rooney, director de achiziții la Twitter, n-a răspuns, iar Musk l-a concediat automat. Dat în judecată pentru abuz, Musk a pierdut procesul și fostul angajat a luat de la Musk 550 de mii de euro despăgubire.