• Cursa cu mașini electrice va avea loc vineri și sâmbătă.
  • Câștigătorii vor fi premiați pe marea scenă Oktoberfest Brașov.
  • Mașinile electrice au fost vedete și pe Transfăgărășan.

Ce faci azi? Mergi la Brașov să participi la un concurs cu mașini electrice. Un număr mare de EV-URI iau startul, pentru prima dată, și la Oktoberfest Brașov.

Este un număr mare de mașini electrice care participă la concurs. Vor lua startul pentru prima dată la Oktoberfest, care are loc zilele acestea la Brașov. O cursă are loc astăzi, iar următoarea cursă are loc sâmbătă. Câștigătorii vor primi premiile pe marea scenă a Oktoberfest la Brașov și vor fi aplaudați de cei care merg astăzi și mâine la Marele Port al Berarului.

Paricipanții vor trebui să parcurgă mai mulți kilometri. Se va lua în calcul o medie între kilometri parcurși într-o zi și consumul, dar și dimensiunea bateriei vehiculului electric. 

Recomandări

BANII VIN, BANII PLEACĂ!
CUM TE INFLUENȚEAZĂ POLITICA
ITALIA SUB APĂ
LIBER LA DRONE
CHER DESCHIDE SHOW-UL
CE FILM VEZI

Spre exemplu, dacă o mașină electrică va parcurge 150 de kilometri cu un consum de 11% va avea 93 de puncte de eficiență dacă are o dimensiune a bateriei de 55W. 

Cum a fost la cursa mașinilor electrice de la Sibiu?

A fost o cursă care a bucurat nu doar proprietarii mașinilor electrice, ci și pe turiștii din Sibiu. Au fost mai multe mașini care au luat startul la această cursă a mașinilor electrice. Punctul culminant a fost, desigur, urcarea pe Transfăgărășan. 

A fost o cursă spectaculoasă pentru că tot timpul cei care au participat au trebuit să țină cont de faptul că trebuie să își păstreze bateria suficient timp cât să se întoarcă la punctele în care își puteau reîncărca mașina astfel încât cursa să poată continua.

Trebuia avut tot timpul grijă la toate aceste puncte astfel încât să ajungă pe primul loc și să aibă un maxim de puncte de eficiență.

Citește și