• Dacă vrei să evadezi din agitația orașului, să te relaxezi cu un film bun sau poate să te bucuri de un concert, ai o mulțime de opțiuni.
  • Dacă ești din Timișoara, Cluj sau București poți merge la Noaptea Albă a Filmului Românesc.
  • Dacă ești fan racing, în acest weekend, Brașovul găzduiește prima cursă de mașini electrice.

E vineri, și probabil că te gândești deja la weekend. Dacă încă nu ți-ai făcut planuri, nu-ți face griji. Poate ești în căutarea unui eveniment cultural. Din fericire, există o mulțime de expoziții interesante în oraș sau piese de teatru captivante. Dacă vrei să evadezi din agitația orașului, să te relaxezi cu un film bun sau poate să te bucuri de un concert, ai o mulțime de opțiuni.

Dacă ești din Timișoara, Cluj sau București poți merge la Noaptea Albă a Filmului Românesc, care ajunge la a 15-a ediție astăzi, cu proiecții de filme românești noi, unele dintre ele în avanpremieră.

În București a început festivalul UNFORGETTABLE, care dă astăzi startul distracției la Romexpo. Până pe 15 septembrie, pe scenă vor urca Lara Fabian, Al Bano și Romina Power, Gheorghe Zamfir, Havasi, Gipsy Kings, Garou și Monserrat Caballé.

Recomandări

BANII VIN, BANII PLEACĂ!
ITALIA SUB APĂ
LIBER LA DRONE
CHER DESCHIDE SHOW-UL
CE FILM VEZI
SOMN DE VOIE

Dacă ești fan racing, în acest weekend, Brașovul găzduiește prima cursă de mașini electrice. Concursul are loc în cadrul Oktoberfest Brașov. Peste 45 de echipaje sunt deja înscrise și vor parcurge traseul Bran-Brașov-Cetatea Feldioara. Concurenții vor primi și puncte de eficiență, în funcție de cât de economic pilotează.

Tot la Brașov, asistăm pentru prima dată la o premieră. Un DJ va fi acompaniat de un ansamblu de muzică populară. Duminică seară, la Brașov, DJ-ul Belgian Milan W și Ansamblul de tulnicărese din Avram Iancu vor oferi un concert în premieră la festivalul Bastionul Țesătorilor.

Citește și