• Cameron a vorbit despre acest subiect încă din 2010, când a apărut cartea.
  • El a și cumpărat drepturile de adaptare a cărții, dar și pentru Ghosts of Hiroshima, o altă carte a autorului american Charles R. Pellegrino.
  • El spune că e un proiect de suflet al său.

James Cameron spune că este obligat să facă un film despre efectele bombardării Hiroshima.

Regizorul canadian a spus vara trecută într-un interviu acordat L.A. Times că vrea să facă un film bazat pe cartea din 2010 The Last Train From Hiroshima, care explorează viața locuitorilor din orașele Hiroshima și Nagasaki din perioada de dinainte și imediat după detonarea celor două bombe atomice americane asupra lor, pe baza mărturiilor supraviețuitorilor. El spune că e un proiect de suflet al său.

De fapt, a vorbit despre acest subiect încă din 2010, când a apărut cartea. Noutatea acum e că Deadline a aflat că el a și cumpărat drepturile de adaptare a cărții, dar și pentru Ghosts of Hiroshima, o altă carte a autorului american Charles R. Pellegrino care încă nu a fost scoasă la vânzare în librării.

Recomandări

PAPA E EPUIZAT
TRUMP VREA VICTORIA
GAFĂ MARCA BIDEN
ISRAELUL INTENSIFICĂ ATACURILE
CE MĂNÂNCI AZI?
PSD SE OPUNE

„L-am întâlnit pe Tsutomu Yamaguchi, un supraviețuitor atât a Hiroshima, cât și a Nagasaki, cu doar câteva zile înainte să moară. El era în spital. El preda ștafeta poveștii sale personale nouă, așa că trebuie să îl fac [filmul]. Nu îl pot lăsa la o parte”, le-a mai spus el jurnaliștilor de la Deadline. Însă asta ar urma să se întâmple abia după ce el termină celorlalte 3 filme Avatar pe care le-a plănuit.

Citește și