• Un cuplu din Hong Kong a primit interzis pe viață în avion.
  • Cei doi au agresat-o pe pasagera din față pentru că avea spătarul prea înclinat.
  • Compania aeriană i-a pus pe certăreți să-și ia bilet la clasa întâi.

Un cuplu din Hong Kong a primit interzis pe viață în avion după ce au certat-o pe pasagera din fața lor că și-a dat spătarul prea pe spate. După zbor, femeia s-a plâns în online că a fost hărțuită de cei doi în timpul unei călătorii Hong Kong – Londra. Ea susține că a fost împinsă și că s-a trezit cu picioarele pasagerilor din spate pe mânerele de la scaunul ei după ce a refuzat să-și schimbe poziția scaunului ca aceștia să poată vedea mai bine la televizor.

În postarea ei, chinezoaica și-a amintit cum cuplul de vârstă mijlocie – un soț și o soție – o acuzase că le-a obstrucționat vederea la televizorul din avion și i-a cerut să-și îndrepte scaunul. Când a refuzat, soția și-a întins picioarele și le-a pus pe cotierele scaunului ei, apoi a început să o certe în cantoneză (un dialect al limbii chineze, vorbit în sudul Chinei) și să o plesnească pe braț, susține femeia.

„Când și-a dat seama că nu știu să vorbesc cantoneză, a început să-mi spună „fata de pe continent” pe un ton derogatoriu”, a spus ea. Soțul, care era așezat chiar în spatele ei, i-a „împins frenetic” spătarul scaunului, a spus femeia. Videoclipul ei arăta scaunul vibrând. O altă scenă a arătat-o pe soție ridicând degetul mijlociu spre femeie. Femeia a cerut apoi ajutor de la o însoțitoare de bord, care i-a sugerat să-și îndrepte scaunul.

Recomandări

CĂLĂTORII DE LUX
C.E. AJUTĂ FERMIERII
ZBOARĂ DE AICI!
ION CRISTOIU
TIKTOK DĂ INTERDICȚIE ÎN RUSIA
DESTINAȚIA IDEALĂ

Inițial, când s-a plâns personalului de bord, femeii i s-a spus să ridice spătarul. Compania aeriană a re-analizat însă cazul după ce a văzut dezbaterea pornită pe rețelele sociale și a luat decizia să pună cuplul pe lista pasagerilor care au interzis la zbor. „Dacă vor mai mult spațiu, să-și ia bilet la clasa întâi!”.