• „Atenţie la Georgia: vă cer umil să vă opriţi din ceea ce sunteți pe cale să faceţi pentru a verifica dacă sunteţi înscrişi pe listele electorale”, este mesajul acestei publicităţi online.
  • În mesaj este afişată apoi o imagine din Georgia, o ţară din Europa de Est.
  • Echipa de campanie a Kamalei Harris a descoperit gafa.

Echipa de campanie a lui Donald Trump a făcut o gafă în publicitatea online şi a postat o fotografie din Georgia, o ţară situată între Europa şi Asia, pentru a ilustra un mesaj adresat alegătorilor statului american Georgia, relatează Hindustan Times.

„Atenţie la Georgia: vă cer umil să vă opriţi din ceea ce sunteți pe cale să faceţi pentru a verifica dacă sunteţi înscrişi pe listele electorale”, este mesajul acestei publicităţi online a echipei de campanie a miliardarului republican.

În mesaj este afişată apoi o imagine din Georgia, o ţară din Europa de Est, cu munţi şi câmpii înflorite, aflată pe alt continent faţă de statul-cheie în alegerile americane din noiembrie.

Recomandări

NU NE MAI FACEM BINE
DEPENDENȚI DE SCROLL
ROMÂNIA BĂTRÂNĂ
VIITORUL SE VEDE-N CEAȚĂ
FĂRĂ LEGI CU DEDICAȚIE
SUA CER ARMISTIȚIU

Echipa de campanie a Kamalei Harris a descoperit gafa

„Yikes. Campania Trump difuzează reclame în Georgia cu o imagine din….țara Georgia. Operațiune de top”, a scris Ammar Moussa, director de reacție rapidă pentru campania Kamala Harris, pe X, fostul Twitter. „Fiți fericiți că nu există „Sharpies” disponibile. Trump ar adăuga Rusia la o parte din S.U.A.”, a scris un utilizator X.

Citește și