• Craig Glenday, redactor-șef al Guinness World Records, a declarat: „Batman este una dintre cele mai recunoscute și iubite vedete culturale”.
  • Batman a evoluat de-a lungul decadelor, apărând în numeroase benzi desenate, emisiuni TV și filme.
  • A fost interpretat de actori de renume precum Michael Keaton, George Clooney, Ben Affleck și Robert Pattinson.

Batman a fost onorat cu o stea pe Hollywood Walk of Fame și devine primul supererou care primește această distincție. Ceremonia de dezvăluire a avut loc în Los Angeles, California. Michael Empric, adjudecătorul Guinness World Records, a înmânat certificatul oficial, scrie Cinecitta News.

Craig Glenday, redactor-șef al Guinness World Records, a declarat: „Batman este una dintre cele mai recunoscute și iubite vedete culturale. Această realizare vorbește despre influența puternică și în creștere pe care benzile desenate o au asupra culturii populare”.

Creat în 1939 de Bill Finger și Bob Kane, Batman a evoluat de-a lungul decadelor, apărând în numeroase benzi desenate, emisiuni TV și filme. A fost interpretat de actori de renume precum Michael Keaton, George Clooney, Ben Affleck și Robert Pattinson.

Recomandări

NASRALLAH MOARE
NATO FACE ZID ANTI RUSIA ÎN FINLANDA
IDF ATACĂ SEDIUL HEZBOLLAH
CE PROMITE HARRIS
CUM PROMOVĂM TURISMUL
PE UNDE CIRCULI

În plus, personajul a stabilit numeroase recorduri mondiale, inclusiv cele mai bine vândute jocuri video cu supereroi și cel mai mare succes la box office pentru un film IMAX.

Aceasta nu este prima dată când lumea lui Batman este celebrată pe Walk of Fame. Adam West, care l-a interpretat pe supererou în serialul TV din anii 1960, și-a primit steaua în 2012. Burt Ward, care l-a jucat pe Robin, a fost onorat în 2020, iar unul dintre creatorii lui Batman, Bob Kane, a primit-o în 2015.

Citește și