• Lana Del Rey s-a căsătorit cu Jeremy Dufrene pe 26 septembrie și au petrecut timp împreună în Louisiana, fiind surprinși în videoclipuri romantice.
  • În comentariile de pe Instagram, Del Rey l-a descris pe Dufrene ca fiind „unicul și singurul” și a subliniat fericirea lor.
  • Cei doi se cunosc de câțiva ani, iar sursele spun că relația lor este diferită, Dufrene având o personalitate fermecătoare și tratând-o cu respect pe Lana.

Lana Del Rey este acum căsătorită! Cântăreața de 39 de ani s-a bucurat recent de timp de calitate în Louisiana alături de Jeremy Dufrene, în vârstă de 49 de ani, cu care s-a căsătorit pe 26 septembrie, scrie People.

Într-un videoclip distribuit pe Instagram de o pagină de fani, Del Rey și Dufrene se îngrijesc unul de celălalt în timp ce stau pe un doc. La un moment dat, Lana își lasă capul pe umărul lui, iar el o sărută pe creștet. Cei doi continuă să râdă și să discute, în timp ce Del Rey se joacă pe telefon. Videoclipul se încheie cu imagini cu ei zâmbind și vorbind în fața unei clădiri, unde se află și câteva femei din personal.

În comentariile videoclipului, postat duminică, 29 septembrie, Del Rey a vorbit despre paparazzi și a afirmat că Dufrene este „punctul culminant al vieții ei”. „Jeremy este unicul și singurul. Uimitor. Suntem foarte fericiți”, a adăugat ea.

Recomandări

IDF L-A UCIS PE MUSTAHA
CELINE ÎL IA PE RIDER
ISRAELUL VREA RIPOSTA
LASCONI NU A LUCRAT LA SRI
BOTTEGA VENETA LANSEAZĂ PARFUMURI
UK ACORDĂ SUVERANITATE

Deși relația lor pare să evolueze rapid, cei doi se cunosc de ceva timp. O sursă a declarat pentru PEOPLE pe 27 septembrie că „idila lor furtunoasă” a funcționat în stilul lor.

„S-au întâlnit acum câțiva ani și s-au reconectat la începutul acestui an”, a spus sursa.

„Prietenii apropiați ai Lanei sperau să se căsătorească.”

Aceștia au subliniat că „Jeremy este diferit de bărbații din lumea divertismentului. Este un tip grozav, fermecător și carismatic, un adevărat gentleman care o tratează cu respect pe Lana. Este un suflet bătrân”.

Citește și