• Sabrina Carpenter a făcut o baie de gheață și a oferit fanilor o privire în culisele turneului său Short n’ Sweet, care include concerte în SUA, Canada, Marea Britanie și Europa până în martie 2025.
  • Cântăreața a abordat criticile legate de ținutele sale sexy, afirmând că, dacă unii nu le plac, pot alege să nu vină la spectacole.
  • Sabrina a reacționat la speculațiile de pe TikTok despre autenticul ei live, confirmând că cântă 100% live și a demonstrat acest lucru în timpul apariției sale pe The Tonight Show.

Sabrina Carpenter le-a oferit fanilor o privire în culisele turneului său Short n’ Sweet. Cântăreața a postat pe Instagram o fotografie în care se relaxa, într-o baie cu gheață, scrie Daily Mail.

Starul pop, în vârstă de 25 de ani, care a început turneul săptămâna trecută, va susține concerte în SUA, Canada, Marea Britanie și Europa până în martie anul viitor.

După un spectacol, Sabrina și-a prins părul blond și a sărit în apa înghețată. Într-o altă fotografie, a arătat o ținută de scenă strălucitoare—un body roz, fără bretele, pe care l-a completat cu ciorapi opaci și bretele.

Recomandări

DRONE RUSEȘTI ÎN DELTĂ
ERUPȚIE SPECTACULOASĂ
POSIBILA RIPOSTĂ
PICKY EATER BABY
ÎNCĂ 3 PENTRU COTROCENI
PRIZONIERII MOR ÎN RUSIA

Sabrina a abordat și criticile legate de costumele sale de turneu. Într-un interviu acordat revistei Time, ea a răspuns la comentariile negative referitoare la ținutele sale sexy, spunând: „Dacă nu îți place, nu veni la spectacol, și este în regulă”. Ea a subliniat cât de mult curaj este necesar pentru a cânta live și cum ținutele ei o ajută să se simtă confortabil pe scenă.

Turneul lui Sabrina continuă pe 5 octombrie, la CFG Bank Arena din Baltimore. De asemenea, a reacționat la speculațiile de pe TikTok privind autenticitatea prestațiilor sale, afirmând cu tărie: „Cânt live în fiecare show, 100%”. Fanii ei au fost alături de ea, apreciind prestațiile sale, în special după apariția sa electrizantă la The Tonight Show, unde a demonstrat abilitățile sale vocale cu hitul „Espresso”.

Citește și