• Se aștepta ca filmul cu Joaquin Phoenix și Lady Gaga să se lanseze cu cel puțin 50-60 de milioane de dolari.
  • Previziunile au fost în permanență revizuite în scădere pe tot parcursul weekendului, pe măsură ce traficul a stagnat.
  • Chiar și sâmbătă, cele mai multe studiouri concurente arătau că filmul se va deschide cu cel puțin 45 până la 47 de milioane de dolari.

Continuarea filmului lui Todd Phillips, Joker: Folie à Deux a înregistrat un record la debutul său în box office, cu o deschidere internă estimată la 40 de milioane de dolari, cu mult în urma așteptărilor. Sondajele sunt la fel de sumbre, publicul exprimându-și nemulțumirea față de mashup-ul antierou-muzical, scrie Hollywood Reporter.

Se aștepta ca filmul cu Joaquin Phoenix și Lady Gaga să se lanseze cu cel puțin 50-60 de milioane de dolari, însă previziunile au fost în permanență revizuite în scădere pe tot parcursul weekendului, pe măsură ce traficul a stagnat. Chiar și sâmbătă, cele mai multe studiouri concurente arătau că filmul se va deschide cu cel puțin 45 până la 47 de milioane de dolari.

„Joker: Folie a Deux” a încasat 40 de milioane de dolari în primul său weekend de proiecţii în Canada şi Statele Unite, conform Exhibitor Relations.

Recomandări

PREMIUL NOBEL PT. MEDICINĂ
UCRAINA LOVEȘTE CRIMEEA
ISRAEL LUPTĂ SĂ SUPRAVIEȚUIASCĂ
PRIMAR MEXICAN UCIS
UN AN DE RĂZBOI, RESTUL ZILE
UN AN DE RĂZBOI, CÂTE ZILE

El devansează „The Wild Robot”, o frescă SF realizată de studioul de animaţie DreamWorks, care a obţinut încasări de 18,7 milioane de dolari de vineri până duminică.

În acest lungmetraj de animaţie, robotul Roz – a cărui voce în limba engleză este asigurată de actriţa premiată cu Oscar Lupita Nyong’o – ajunge pe o insulă rămasă nelocuită după trecerea unui taifun. Pentru a supravieţui, ea se împrieteneşte cu animalele din pădure.

Ajuns pe locul al treilea, filmul „Beetlejuice Beetlejuice”, regizat de Tim Burton şi care descrie aventurile unor fantome, continuă să încânte publicul nord-american după debutul său excepţional, obţinând 10,3 milioane dolari în cel de-al cincilea weekend de proiecţii.

Citește și