• Cristina Neagu a anunţat că sezonul 2024-2025 va fi ultimul pe terenul de handbal.
  • În meciul cu danezele de la Nykobing, din etapa a patra a grupei A a Champions League, interul stânga a marcat zece goluri pentru CSM București.
  • În vârstă de 36 de ani, Cristina Neagu evoluează la echipa bucureşteană din 2017.

Cristina Neagu a depășit o nouă bornă impresionantă și a decenit cea mai bună marcatoare din istoria Ligii Campionilor la handbal. În meciul cu danezele de la Nykobing, din etapa a patra a grupei A a Champions League, interul stânga a marcat zece goluri pentru CSM București și a ajuns la 1.155 de reușite în cea mai tare competiție intercluburi din handbal. În acest sezon, până în prezent, Neagu are 23 de goluri.

Cristina Neagu a anunţat pe 12 septembrie că sezonul 2024-2025 va fi ultimul pe terenul de handbal.

În vârstă de 36 de ani, Cristina Neagu evoluează la echipa bucureşteană din 2017. Născută în Capitală, Cristina a început handbalul la vârsta de 12 ani, la CSŞ Nr. 5 din Bucureşti. Ca senioară a mai jucat pentru HC Activ Ploieşti, Rulmentul Braşov, Oltchim Rm. Vâlcea şi ZRK Buducnost Podgorica.

Recomandări

PREMIUL NOBEL PT. MEDICINĂ
UCRAINA LOVEȘTE CRIMEEA
ISRAEL LUPTĂ SĂ SUPRAVIEȚUIASCĂ
PRIMAR MEXICAN UCIS
UN AN DE RĂZBOI, RESTUL ZILE
UN AN DE RĂZBOI, CÂTE ZILE

În decembrie 2023, Cristina şi-a anunţat retragerea din echipa naţională, la revenirea lotului de la Campionatul Mondial din Danemarca, Norvegia şi Suedia.

Citește și