• Neagu a dezvăluit că jucătoarelor li s-a transmis în mod eronat că există încă posibilitatea de a ajunge la calificările pentru Jocurile Olimpice.
  • În ultimul meci de la Campionatul Mondial, România a obținut o victorie impresionantă împotriva Poloniei, scor 27-26.
  • Retragerea Cristinei Neagu reprezintă o pierdere semnificativă pentru echipa națională.

La întoarcerea în țară după participarea la Campionatul Mondial de handbal feminin, Cristina Neagu, una dintre cele mai renumite jucătoare din România, a luat o decizie surprinzătoare – retragerea din echipa națională de handbal feminin. Motivul acestei decizii este legat de șansele reduse ale României de a se califica la Turneul Preolimpic, după ce echipa a încheiat pe locul 12 la turneul final.

Jucătoarea, în vârstă de 35 de ani, care evoluează la CSM București, a adus această veste tristă într-o declarație postată recent. Neagu a dezvăluit că, în ciuda informațiilor eronate primite de la Federație, șansele echipei pentru calificarea la Jocurile Olimpice sunt nule.

În ultimul meci de la Campionatul Mondial, România a obținut o victorie impresionantă împotriva Poloniei, scor 27-26. Cu toate acestea, clasându-se pe locul 12 în competiție, echipa a ratat șansa de a accede la Jocurile Olimpice prin Turneul Preolimpic, accesibil doar primei echipe din clasamentul general.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Retragerea Cristinei Neagu reprezintă o pierdere semnificativă pentru echipa națională, având în vedere contribuția sa remarcabilă la handbalul românesc și prestigiul său la nivel internațional.

Citește și