• Park Lane din NY și L.A. introduce apartamente „de ciocolată” inspirate de „Wonka”.
  • Wonka’s Sweet Suites au paturi de ciocolată, așezate în mijlocul unor nori de vată de zahăr.
  • Filmul muzical „Wonka”, regizat de Paul King, apare în cinematografe pe 15 decembrie.
  • Timothée Chalamet câștigă 9 mil.$ pentru interpretarea ciocolatierului Willy Wonka.

În 4 zile o să poți intra în universul ciocolatei. Wonka, noul film regizat de Paul King, are premiera pe 15 decembrie și spune povestea lui Willy Wonka, personajul din celebrul roman- Charlie și fabrica de ciocolată. Pentru a sărbători lansarea filmului, Booking introduce Wonka’s Sweet Suites, apartamente care îți oferă ciocolată în mărime naturală.

Agenția de turism te va putea caza în curând în tărâmuri care bat imaginația. Aceste spații de cazare unice pot fi găsite la hotelul Park Lane din New York și Los Angeles. Compania a spus că hotelul a fost „transformat într-un tărâm plin de zahăr”, unde poți trăi și tu povestea celebrului ciocolatier- Willy Wonka, interpretat în film de Timothee Chalamet.

Deliciile din camerele de hotel includ produse de ciocolată în mărime naturală, o replică a copacului din magazinul de bomboane al lui Wonka și un pat de ciocolată, acoperit cu bezele, așezat în mijlocul norilor de vată de zahăr. Cu siguranță o să ai parte de cele mai dulci vise. Experiența vine la pachet cu bilete la filmul Wonka- cocktailuri inspirate de bomboane, și alte surprize.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
CE SERIAL PĂRĂSEȘTE JENNA ORTEGA?
BEYONCE INTRĂ ÎN DICȚIONAR
JOE BIDEN TESTEAZĂ CHATGPT

Dacă vrei să te bucuri de această experiență rezervarea se deschide pe 13 decembrie. Sunt disponibile doar 2 apartamente unul în New York și celălalt în Los Angeles pentru o noapte de ședere între 15-16 decembrie. Prețul este de doar 13 dolari, dar bătălia o să fie mare.

Citește și