• Muzeul și-a redescis porțile după 6 ani de renovări.
  • Jocuri imersive, cu realitate virtuală, te conduc în epoca piraților și corsarilor.
  • Vei vedea obiecte științifice și tehnice, machete, picturi, obiecte decorative, fotografii, sculpturi, mobilier.

Situat în inima Palais Chaillot, la Trocadero, Muzeul Marinei din Paris și-a redeschis în sfârșit porțile după 6 ani de renovări, și este un mare succes. Are deja mii de vizitatori.

Este un muzeu complex, unul dintre cele mai vechi muzee marine din lume, care ne vorbește despre artă și istorie, dar și despre știință. Ne face să visăm la aventură, la corsari și pirați, dar și la marile descoperiri din secolele trecute. Peste o mie de piese și lucrări au fost restaurate și puse în valoare: obiecte științifice și tehnice, machete, picturi, obiecte decorative, fotografii, sculpturi, mobilier.

Muzeul oferă, de asemenea, câteva dispozitive distractive și digitale, pentru a face vizita interactivă. Vei putea descoperi marea, adâncurile ei cu o faună și o floră spectaculoase dar și un joc de investigație în familie , experiențe într-o cască sau simulator VR și chiar un mic atelier digital, care ne permite să ne jucăm de-a arheologul subacvatic.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
CE SERIAL PĂRĂSEȘTE JENNA ORTEGA?
BEYONCE INTRĂ ÎN DICȚIONAR
JOE BIDEN TESTEAZĂ CHATGPT

Muzeul este, de asemenea, imersiv, pentru a ne cufunda complet sub valuri: la începutul vizitei, întrăm în prova unei nave și explorăm lumi ascunse. La final poți trece pe la buticul cu suveniruri sau pe la restaurantul nou nouț, Carré de l’Amiral, unde te așteaptă activități culinare, precum barul cu stridii sau barul de cocktailuri.

Citește și