• Daily Mail Online l-a întrebat pe ChatGPT ce conține sandvișul perfect de Crăciun.
  • Robotul a început să scrie răspunsul, spunând diplomatic că sandvișul perfect „poate varia în funcție de preferințele personale”.
  • Chatbotul sugerează un element oarecum neobișnuit – brânza.

Sărbătoarea Crăciunului se apropie cu pași repezi, iar rafturile din cafenele și supermarketuri sunt pline de sandvișuri festive. Daily Mail Online l-a întrebat pe ChatGPT ce conține sandvișul perfect de Crăciun. În câteva secunde, robotul a început să scrie răspunsul, spunând diplomatic că sandvișul perfect „poate varia în funcție de preferințele personale”.

În cele din urmă, a selectat șase ingrediente cheie. Deloc surprinzător, botul spune că ingredientul numărul unu este curcanul feliat. Era de așteptat pentru că vorbim despre sandvișul tradițional englezesc. Următorul ingredient pe listă este umplutura de salvie și ceapă, care adaugă o notă aromată și festivă. Chatbotul adaugă pe listă și sosul de afine, care, după părerea lui, completează curcanul. Desigur, și pâinea se află pe listă, ChatGPT sugerând o „pâine rustică”. Chatbotul sugerează un element oarecum neobișnuit – brânza.

„Opțional, dar unora le place să adauge o felie de brie sau o brânză blândă pentru a echilibra aromele”, a explicat ChatGPT. De asemenea, poți adăuga elemente precum șuncă feliată sau slănina. Cheia este de a surprinde aromele festive de Crăciun. ChatGPT spune că sandvișul conține șuncă de casă, brânza de burduf, maioneză sau smântână, hrean și castraveți murați.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
CE FACI IN WEEKEND LA PARIS?
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
BENEFICIILE URCATULUI PE SCĂRI

Citește și