• Alo, de ce nu mi-ai răspuns? Ți-am vorbit aseară în vis! Americanii și rușii au lăsat razboiele și neînțelegerile și au invetat împreună dispozitivul cu care poți să vorbești cu alții în timpul viselor. E vorba de un router wireless special cu plasturi senzoriali care trebuie lipiți pe capul unei persoane.
  • S-a terminat sezonul „Emily in Paris” – începe „Zelenski in Paris”! Președintele Ucrainean și-a început turneul european, după ce Summitul de la Ramstein din weekend a fost anulat. După ce ieri a fost la Dubrovnik, astăzi, președintele ucrainean a bifat Londra și Paris.
  • Dacă haina îl face pe om, atunci prezentările de modă de anul acesta îl fac să fie supărat. Lumea modei și-a dat seama că anul acesta am avut pe podiumuri prea multe modele slabe. Vogue Business a făcut o analiză în care arată că doar 4% dintre modele au avut o mărime medie a corpului. Mai multe afli de la ȘTIU.
  • La pomul lăudat să nu te duci cu sacul. E o vorbă românească confirmată de un studiu din turism. Platforma Preply a căutat după termenii „dezamăgitor”, „supraevaluat” și „capcană turistică” și a făcut un clasament al celor mai mari „capcane turistice”. De ce trebuie să fugi de New York, Paris sau Berlin?
  • Prima dragoste nu se uită niciodată, chiar dacă personajul e unul imaginar. Este normal să fii îndrăgostit de un desen animat? Răspunsul este: Da. A te îndrăgosti de un desen animat este similar cu a te îndrăgosti de o persoană din viața reală, spun psihologii.
  • Uraganul Milton a lovit Florida noaptea trecută. De parcă vitezele vântului de peste 200 de kilometri pe oră și ploile torențiale nu erau de ajuns, a provocat și 19 tornade. Peste 8.000 de persoane au dormit în adăposturi, iar 3 milioane au rămas fără curent.

Recomandări

COREEA DE SUD E „STAT OSTIL”
INTRĂM ÎN SCHENGEN?!
HAMAS NEAGĂ
SUA ATACĂ REBELII HOUTHI
DUȘ...MANUL DIN BAIE
CE MIROASE AȘA?