• Americanii au cheltuit 147 mld. $ pe îngrijirea animalelor de companie în 2023.
  • Americanii au lansat prima platformă de streaming dedicată animalelor.
  • Pe Buddi găsești filme, seriale, documentare și podcasturi despre animale.

Sigur cresc adopțiile de câini și pisici! Vine legea care-ți dă concediu medical și când e bolnav animalul de companie. Totul în numele sănătății mintale, spun americanii.

Consilierul care a venit cu propunerea crede că new-yorkezii merită să-și folosească zilele de concediu medical plătit și ca să-și îngrijească animalele de companie, care au un impact pozitiv asupra bunăstării mintale.

„Cred că cel mai simplu mod prin care putem ajuta în criza de sănătate mintală prin care trece orașul nostru e să încurajăm oamenii să adopte animale”, spune consilierul municipal de la New York Shaun Abreu.

Recomandări

CÂND SE SCHIMBĂ ORA
MUSK L-A CREAT PE STARK
SENTINȚĂ REDUSĂ
„MIAU” DAT CONCEDIU
NEESON SE RETRAGE
FĂ A.I. DIN CE AI

Anul trecut, americanii au cheltuit 147 de miliarde de dolari pentru îngrijirea animalelor de companie iar numărul gospodăriilor care dețin un animal de companie a crescut la aproape două treimi.

Americanii își duc dragostea pentru animalele de companie și mai departe: au lansat prima platformă de streaming dedicată acestora, „Buddi”.

Pe platformă găsești filme, seriale, documentare și podcasturi, atât cu conținut educativ pentru stăpâni, dar și conținut care să țină câinii și pisicile ocupate în fața televizorului, cât stăpânul nu-i acasă.

Citește și