• Astăzi vor fi restricții de trafic în Capitală, de Ziua Armatei.
  • Circulația va fi închisă pe strada Constantin Mille, între orele 18 și 20.
  • Și pe Calea Victoriei vor fi impuse restricții temporare.

Vei avea nevoie astăzi de multă răbdare dacă ieși cu mașina în Capitală și nu doar pentru că lumea pleacă din oraș în weekend. Manifestările prilejuite de Ziua Armatei dau peste cap traficul în mai multe zone.

Timp de două ore, de la ora 18:00, se va închide traficul pe strada Constantin Mille. Trebuie evitată și Calea Victoriei, unde între 18:45 și 20:00 traficul va fi închis timp de 15 minute în fața Palatului Cercului Militar Național.

Se va circula greu și pe alte străzi, de la ora 19:00, când este programată retragerea cu torte a militarilor.  Ceremonia va avea loc pe prima bandă de circulație, pe traseul Cercul Militar – Calea Victoriei, apoi Regina Elisabeta, Mihail Kogălniceanu, Splaiul Independenței, Eroii Sanitari, strada Gheorghe Marinescu, șoseaua Cotroceni, bulevardele Iuliu Maniu, Paul Teodorescu și Timișoara până la Sediul Brigăzii 30 Gardă.

Recomandări

CÂND SE SCHIMBĂ ORA
MUSK L-A CREAT PE STARK
SENTINȚĂ REDUSĂ
„MIAU” DAT CONCEDIU
NEESON SE RETRAGE
FĂ A.I. DIN CE AI

Vor mai fi astăzi ceremonii până la ora 15:00 în Parcul Carol I, în fața Universității Naționale de Apărare și în fața Palatului Național al Copiilor.

Brigada Rutieră a Capitalei mai anunță că, de la ora 13:00, se va resistematiza traficul în Piața Victoriei, asigurându-se două benzi de circulație pe sens, în fața Guvernului României, unde este programată o adunare publică.

Citește și